keskiviikko 5. syyskuuta 2012

iltahämärästä -- from the evening dusk


tältä näyttää helsingissä 5.9.2012 klo 22 (juuri napattu kuva). kahdeksalta ei vielä ollut pimeää. päivällä oli aurinkoista, yllättävän lämmintä ja ihanan valoisaa, mutta tuuli toi viileyttä ja kylmyyttäkin aika ajoin. tällainen syksy jatkossakin olisi mukava.



veljekset. 


pienin pikkuveli. 



näiden tekemisestä olen haaveillut vuosikaudet ja aina se on jäänyt. tänään tein kaalikääryleitä, muistaakseni elämäni ensimmäistä kertaa. ei se näkö mutta maku :). niin namia tuli. lisäilin päälle vähän ylimääräisiä siirappeja. 

minä täällä olen viime aikoina jumppaillut, tunnustellut kehoani pilatesasentoon, hosunut paikasta toiseen, imuroinut ja tehnyt kaikenlaisia listoja. toisaalta olen vain ollut. ajellut pyörällä W:n kanssa paikkoihin. ainiin ja silmäasia on edennyt, tutkimukset jatkuvat. saatan saada silmäni vielä jopa takaisin ylöspäin. leikkauksen avulla.

3 kommenttia:

  1. Tarkennus tekstiin: liikkuvan silmäluomeni takaisin ylös. Ei silmäni :-)

    VastaaPoista
  2. Löytyikö siihen mitään selitystä siihen silmäluomeen?

    Kaalikääryleet on niin ihania!!! Mun isoäiti teki maailman parhaat herkkusienitäytteiset kaalikääryleet.. Tein its kerran viime syksynä, on niissä aika kova homma. Sain kylä pakastimeenkin laitettua silloin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ollaan erinäisten tutkimusten avulla poissuljettu joitakin mahdollisia sairauksia (ja ihan ensimmäisenä kasvaimet tms.). Sama vielä jatkuu hetken. Jos mitään ei löydy, aiheuttaja tiedetään. Herkkusienireseptisi kuulostaa hyvälle. Tuollainen suvussa kulkenut suosikkiresepti. Jospa vaikka saisin sinulta joskus?

      Poista