sunnuntai 16. syyskuuta 2012

perheretki -- a family trip


 ilma oli mahtava. koko korkeasaari näytti niin kauniille.

 löysimme syötävän söpöt puputkin, joiden touhuja oli mukava seurata.



kääpiökaimaani oli kiinnostava. D odotti eniten sen näkemistä. E odotti pikkupandan näkemistä eniten ja kas kuin tilauksesta eilen oli kansainvälinen pikkupandapäivä. lapsille oli puuhapiste, jossa sai tehdä hienot oranssit origamipikkupandat.



eväsvarkausyrityksiä. parhaita olivat lastemme naamat kun he yrittivät syödä niin että kukaan ei muka näkisi.


 :-)



kotimatkalla näimme vielä viimeisetkin pöllöt. kolme vierekkäin istuvaa, toisiaan koskettavaa valtavan isoa pöllöä tuijotti jähmettyneinä mutta rauhallisina suoraan meihin päin. M tokaisi: "wow, it's not surprising that some people think they are magical. there IS something weird about them!!!" totta, ne oli huvittavan outoja, kuin olisivat äitejämme ja isiämme. ihan kuin he tietäisivät kaiken. ja niin suora katse. sain tuosta hyvät naurut. sen jälkeen kun olin reilun tunnin ajan yrittänyt tyynnytellä ilman tuttia (unohdimme tutin kotiin) nukahtamaan yrittävää.

6 kommenttia:

  1. ihana ilma täälläkin ollut! en olekaan koskaan ollut korkeasaaressa näin syksyllä. varmasti kaunista ja erilaista.terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, aurinkoinen syyspäivä on kiva kun voi makustella maisemia sinne kävellessäänkin, ei ole kiirus eikä helle paahda päälle. Metsikköönkin tekee poluille mieli lähteä ja vähän alkaa olla ruskaa näkyvillä. Oma henkensä syysretkessä siis. Leppoisaa. (Tosin meillä ei ollut kaikki hetket ihan leppoisia, onneksi on ollut leppoisa ihan erilainen päivä tänään eikä väsymystä ilmassa).

      Poista
  2. Todellakin mahtava auringonpaiste! Meillä serkut yökylässä viikonlopun ja siihen ne vapaapäivät hulahtivat. Viikonloppu menee niin nopesti nykyään... Näin mainoksen kissojen yöstä ja ajattelin että pitäiskö meidänkin tehdä syysvisiitti Korkeasaareen. Mut en tie...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloput menevät kyllä ihan liian nopeasti. Tänään vasta pääsimme kunnolla viikonlopun makuun koko perheenä. Ed. illan kissojen yöstä olikin jäljellä siellä vielä soihtuja, lyhtyjä ja kynttilöitä. Pe:na illalla taisi olla aika kova myrsky että mitenköhän se kissojen yö meni. Edellisen viikon pe:n kissojen yö taisi olla parempi sään kannalta.

      Poista
  3. No onpas tosi söpöjä pupja! Me oltiin kissojen yössä taas, ja nähtiin ekaa kertaa manuli kunnolla! Metsäkissakin oli liikkeellä. Korkeasaari on muuten talvisinkin auki..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teille kohta pihapupuja...? Ja pieni navetta :-) Manuli on kyllä hienonnäköinen. En nähnyt tällä kertaa. Pitäsköhän talvellakin mennä! Vois olla mukava talvinen retki. Tajusin eilen taas kerran uudestaan että Korkeasaaren reissut on samalla eräänlaisia luontoretkiä perheelle. Tällaiselle kaupunkiasukille ainakin. Jos kulkee kävellen sinne parkkipaikalta ja varsinkin jos vähän käy sivupoluilla ja saarella menee rantareittiä pitkin karhuille päin ja syö eväät jossakin rannan tuntumassa kauniilla paikalla. Tuonne on kiva mennä vanhempienkin lasten kanssa. Eilen näin monia pariskuntia ja sitten esim äidin tyttärensä, ehkä noin 17 v. tyttärensä kanssa kahden :-) Kiva idea.

      Poista