perjantai 7. syyskuuta 2012

pikku muskarilainen -- a little music club person

W on tässä menossa ensimmäiseen muskariinsa kanssani. tutkii innoissaan jonkun polkupyörää. muistoja tulvi mieleeni liki seitsemän vuoden takaa. sama paikka. mukavaa kun ryhmäämme tulee pari tuttuakin. sukupolvi ei ole täysin vaihtunut! :-) kuten eräs asian ilmaisi.





joku kysyi tällä viikolla minulta tykkäänkö kokata ja leipoa. tykkään tosi paljon, se on kivaa, jos on aikaa. mutta pienen lapsen äitinä minulla aikaa ei välttämättä siihen ole ja on ollut aikoja kun väsymys on painanut. nyt W kasvettua isommaksi on mukava kokkailla hänen nukkuessaan päiväunilla ja joskus hänen valveilla ollessaankin pystyn jotakin tekemään. 

eilen innostuin appelsiinisalsasta, jota kokeilin tortilloihimme. tällä kertaa tein myös guacamolea kun löysin valmiiksi kypsiä avokadoja. tämän päiväisellä shoppailureissulla taas vaihteeksi ostin kotiin lounaan. kaksi shamosaa salaatin kanssa. toinen oli lammas shamosa, toinen kasvis shamosa. kasvis shamosa oli maukkain.


eilen seurasimme mammaporukalla ilotulituskilpailua kalliopiknikin merkeissä. meren aaltojen vierellä, tähtitaivaan alla. lopuksi tuli kylmä ja oli lähdettävä kotiin. ja nukkumaankin tietty. 









nämä kuvat ovat tämän päiväiseltä laboratorio--keskusta aamupäivältäni. 

toivottavasti saatte kaikki lepoa tulevan viikonlopun aikana...

2 kommenttia:

  1. muistan minäkin seitsemän vuoden takaa kun seurasin äitiä joka kahta makuupussinyyttiä toi muskariin ;) ihania muistoja. hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Se oli hikistä hommaa, mutta siihen liittyy kyllä mahtavia muistoja :-)

    VastaaPoista