keskiviikko 5. joulukuuta 2012

itsenäisyyspäivän alla -- before the independence day


meri huurustelee ja miettii jäätyäkö vai eikö jäätyä. merikuvat näyttivät tänään mustavalkokuvilta, vaikka värikuvia ovatkin!



olen kipitellyt tällä viikolla paikasta toiseen. yhden lapsosen hammaslääkäriä, kirppisreissu ja tänään pari juttua koululla. aamuinen suomen itsenäisyyspäivän juhla siellä oli kyllä ihana. saimme nähdä näyteltyä arkkitehtuuriesitystä, S soitti saksofonillaan ja lapsikuoro lauloi. yhteinen maamme-laulu oli koskettava.


tänään olen miettinyt kiitollisena sitä mahtavaa asiaa, että saamme asua maassa, jossa on rauha sodista ja esimerkiksi suuremmista luonnonkatastrofeista. taidan pidän noita usein itsestäänselvyyksinä.

huominen pikku loma tulee minusta sopivasti katkaisemaan viikkoa. taidamme pitää koko päivän pituisen pyjama partyn! välillä vähän toppaa päälle ja ulos. 

meidän itsenäisyyspäivän menu ei ole mitenkään ihmeellinen, mutta ajattelin pienenä ekstrana kokeilla tehdä ystäväni äidin vaalimaa itsenäisyyspäivän kakkua. kaapissa on myös mm. kylmäsavulohta ja tilliä, kukkakaalia, leipäjuustoa, lanttua ja sen sellaista mukavaa, joista loihdimme jotakin hyvää.

rentouttavaa itsenäisyyspäivää ystäväni!

1 kommentti:

  1. kiitos samoin ystäväni! meillä huomenna meksikolaista ruokaa ja mutakakkua... ei ihan kotimaista ;)

    VastaaPoista