perjantai 14. joulukuuta 2012

joulun alla -- before christmas


postireissulla. pulkkailu on kivaa ja joulumusiikin kuunteleminen. nyt olen vaihteeksi koukussa rajattoman kappaleisiin (heidän vanhat joululevyt, uutta en ole kuullut). 



W alkaa onneksi pikku hiljaa parantua yskästään. olemme tänään olleet vain sisällä. teimme retken vintille. meidän talossa on muuten aivan ihana vintti! lupaan kuvata teille joku kerta tunnelmakuvia. 



tässä yksi päivä ruokaostosreissulla huomasin pilkkikenkien olevan -50% alessa eli noin 50 euroa. ne on parhaat ikinä! kevyet ja lämpimät. huopatossut kyllä myös olisivat mahtavat. pilkkikengistä olen saanut kommentin: "nuohan on ihan katu-uskottavat!". niin ne muuten ovatkin, vaikka en sitä huomannut.



me ei olla vieläkään leivottu pipareita eikä joulutorttuja. tällainen lähetys ilahdutti mieltäni tänään.


nyt ei muuta kun mukavia joulujuhlailuja kaikille! saimme eilen seurata kolmen isoimman joulujuhlaesitystä. se oli kyllä aivan ihana. paljon musiikkia ja tanssia. sanoisin, että ehkä paras tähän mennessä olleista koulun joulujuhlista, joissa olen ollut. jokainen lapsi näytti motivoituneelta esiintymään ja nautti mukana olosta. erinomaisen nerokkaasti suunniteltu esitys siis.

4 kommenttia:

  1. oi teillä alkaakin olla kohta joulut valmiina ja ihana loma edessä! voi että! minulla kaikki kakut ja leivät ym.pullat leipomatta ja talo siivoamatta... eilen sain vapaapäivän ja vietin se porvoossa. nyt on melkein kaikki lahjatkin hankittu! nautin omasta rauhasta, rauhassa syömisestä ihanaa nepalilaista ruokaa, kahvila helmen rauhallisessa salissa teekupin ääressä kuuntelemassa joulumusiikkia.tänään on yhdet joulujuhlat takana ja illalla vielä toiset. huomenna koulun juhlat ja sitten ne on vietetty ja voi keskittyä näihin kotihommiin. lumitöitä on kyllä saanut tehdä ja tass tulee lunta ja mies on kuusen haku reissulla... haleja!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun pääsit Porvooseen nautiskelemaan! Täällä tosiaan valmista, paitsi esim. siivous meni ihan vain nopeimman kaavan mukaan eli imurointi vain ja lakanoiden vaihto. Kiitos muuten mainiosta joulukortista. Kiva nähdä lapsukaiset.

    VastaaPoista
  3. Pilkkikenkäsi näyttävät tosiaan hyviltä :) Ja huopatossut (kirjoitin ensin tassut) on iki-ihanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks :). Huopatossut ovat aika tyyriit. Ehkä silti vielä joskus satsaan.

      Poista