lauantai 1. joulukuuta 2012

tunnelmaa -- great atmosphere

tänään oli minun oma "pikkujouluni". eräs ystäväni kutsui koolle muutamia ystäviä. menimme lounasbrunssille cafe bastvikiin (bastvikin kartano, saunalahti, espoo). en voi muuta kuin suositella. kaikki ruoka oli todella hyvää ja tunnelma kotoisa. kynttilät, takkatuli, maisema kaunis ja koko rakennus tietysti. 







lähellä on pieni puoti nimeltään home bazaar. siellä kannattaa myös pistäytyä samalla kertaa. ostin afrikkalaisen reilun kaupan korin (lehdille olkkariin) ja itselleni ostin myös kaksi kuusen koristetta. kotimme olikin saanut uuden ilmeen sillä aikaa kun olin poissa. "kuusi" oli koristeltuna, jouluvalot oli asennettu ja perinteinen joulukaappimme oli asutettu. viime vuonna emme paljon mitään laittaneetkaan, mutta nyt tuntuu kivalta laittaa.





tämän kaapin sisällöllä lapset leikkivät joulun alla. yhdellä hyllyllä on tonttuja, toisella jeesusvauva ja muita tallilaisia, alimmalla tonttulakit. yleensä kaapissa on taidetarvikkeita. 






nyt jatkamme isoimpien poikien ystävän kanssa, joka saapui yökylään. hauskaa, ei olla harrastettu tätä pitkään pitkään aikaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti