perjantai 30. marraskuuta 2012

hei riittää jo -- enough snow

jouluntuntua ilmassa. lumimyräkkä on kyllä melkomoinen. hetkessä takapiha muuttui kuin viime talveksi. pojat eivät tietenkään pistä pahakseen. pari iltaa on nyt vietetty takapihan kelkkamäessä ja lumivuoressa. tänään lapsukaiset tekivät lumikanjonin. delicate arch kuulemma. ikkunalaudat ovat lumiset korkealle asti. toivottavasti te kaikki voitte hyvin! ikäviäkin uutisia on kuulunut.

alla olevat kuvat ovat aamukuvia. huomasin että jos ei laita sisälle liikaa valoja, näkee kauniin sinisen aamun paremmin. (huom. en ole töissä, joten seuraan tuota aamupimeyttä ja valojen vaihtelua useimmiten sisältä käsin, jolloin se tuntuu ihan ok:lta!).





viimeinen kuva on otettu iltapäivällä.

3 kommenttia:

  1. huh täälläkin tuiskuttanut jo kaksi päivää putkeen eikä loppua näy. teillä on kyllä vielä enemmän lunta jos pulkkamäkeen jo pääsette! no huomennahan sen näen! reppu pakattuna jo ;) huomiseen!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kävit!!! Kiitos myös ihanaisista leipomuksista!!! Ja H-jutusta.

    VastaaPoista
  3. Oot muuten oikeassa, tuo pimeys ei tunnu ollenkaan niin ankealta, kun aamulla ei tarvitse lähteä minnekään, voi laittaa villatakin päälle, keittää kahvit rauhassa, ja sytyttää valoja tai tulen takkaan..

    VastaaPoista