tiistai 6. marraskuuta 2012

marraskuun näkymiä -- views of november




tein viikonloppuna ison satsin mysliä. laitoin kaikkea mistä tykkään :).



eilen tein linssikeittoa ja tänään noita porkkanarieskoja. rieskojen ohje on uusimmasta pirkasta. suosittelen! 

päivät ovat harmaita. suurin osa puista on täysin paljaina, osassa on vielä paljon lehtiä. tänään satoi räntää. maat ovat kuitenkin paljaat, joten pyöräilimme vielä. W on kyllä mainio tapaus, hauskaa seuraa. tällä hetkellä hän tykkää erityisesti syliin juoksemisesta. ensin hän kävelee kauas minusta, osan matkasta peruuttaen. sitten ottaa vauhdit ja hymy naamalla juoksee käsivarsieni varaan.

silmäasiani on nyt selvä. "tiedetään" mikä parista vaihtoehdosta sen aiheutti. liikkuva luomi on ehkä aivan hivenen noussut, mutta ei kuulemma tule enempää paranemaan itsestään (jos olisi itsestään parantunut, sen olisi pitänyt jo tapahtua). luomi "operoidaan" ylemmäksi tämän talven aikana. tai sitä yritetään. sain esittää toiveen millä viikolla. kaksi lepopäivää on siihen asiaan kuulemma hyvä varata.

4 kommenttia:

  1. Samat elkeet, syliin juokseminen. Tosin meillä sitä harrastaa ulkosalla 6-vuotias, mikä tuntuu vähän samalta kuin jäisi sarvikuonon jalkoihin... nuorimmainen on omaksunut sen iltatissirituaaliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isommat jo osaa satuttaa tuossa tilanteessa täälläkin. Tahtomattaan tietysti. Kärsimisestä huolimatta on ihana huomata kun hekin oikein antautuu ja nauttii, vaikka muissa hetkissä sitä ei aina huomaa.

      Poista
  2. Hyvä että silmäasia selvisi.
    Me ollaan ihan liikaa kotona sisällä, on satanut niin paljon ja ja ja...
    Munkin pitää tehdä linssikeittoa, se on ihanaa syys/talviruokaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tutkimukset kestivät pitkään joten hyvä nyt vain oleilla.

      Lämpimät keitot on nyt mulla mielessä. Tänään keitän pitkästä aikaa hernekeittoa.

      Poista