sunnuntai 25. marraskuuta 2012

kuulumisia -- greetings

heippa kaikille! tässä tulee meidän pikku kuulumisia viime päiviltä. M oli työmatkalla lontoossa kolme kokonaista päivää. saimme hänet viime yönä takaisin. päivämme ilman häntä menivät yllättävän hyvin!!! 

pe-iltana olimme kotona viikon touhujen päätteeksi. kutsun sitä usein "pyjama partyksi", jolloin ilta menee todella mukavasti. minä ja kaksi pienintä saunoimme ja isoimmat halusivat viimeistellä kirjeensä joulupukille. 

lauantai-aamuna E meni leikkitreffeille entisen kerhokaverinsa luokse ja minä muiden kanssa rantaan leikkimään ja pelaamaan jalkapalloa. mukana oli ystäväni poikansa kanssa. saimme kotiin leikkivieraan ja sitten menimme joulukalenteriostoksille, sillä tänä vuonna lapsemme halusivat suklaakalenterit. 

kysyin haluatteko hyvää vai pahaa suklaata. hyvää, joten S valitsi fazerin perinteisen kalenterin, D fazerin dumlekalenterin. E ihastui autot-kalenteriin, joten suklaa on sitten sen mukaista ;). 

sitten pidimme pienet pitsaleipojaiset "pizza party". kaikkeen kun laittaa nuo party sanat niin jo on mukavaa kaikilla. 

tänään lapsemme esiintyivät kirkossa. lapsia oli ilo katsella. 

nyt katselemme jouluisia elokuvia. joulumusiikin esiin kaivamisesta tuli innostunut olo (ei vielä ehditty kuunnella). mielenkiintoista miten pienestä sitä voi ilahtua.



tässä M:n tuliaisia koko perheelle.









näitä katsoimme ja katsomme nyt.





(S:n). 


(D:n). 



E:n, jolla ei ole pahemmin toiveita muuta kuin oman cd-soittimen saaminen. minä kerroin hänelle että hän tarvitsisi isommat luistimet. 





isosiskoni lähetti kivan joulurunokalenterin meille. tämä oli sellainen esijoulukalenteri kolmella luukulla. nuo runot olivat niihin sopivien kuvien päällä. kivoja runoja muuten, jos haluatte käyttää niitä omien hienojen itse tehtyjen joulukalentereidenne luukuissa, joulukorteissa tms:ssa.

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo, se toimii yllättävän hyvin! Yökkärit tulevat päälle aika nopsaan. Iltapalalla musiikki soi ja on iloinen mieli. Pientä kevennystä rutiineihin.

      Poista
  2. Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle! Kivoja kuvia ja tunnelmia. Täällä paikalliset valmistautuvat juhlimaan ensi viikon Sinterklaasia, joka on jouluakin isompi juhla heille. Mä lähinnä odotan, että Jouluradio aukeaa netissä, partiolaisten joulukalenteri kolahtaa postiluukusta ja sitten sitä yhtä pientä syntyväksi, siinä sitä onkin odotusta kerrakseen :)

    Saara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi herkistys kun ajattelen teidän uutta saapuvaa perheenjäsentä. Me ollaan niin paljon nautittu W:sta. Nytkin tuntuu mahtavalle kun on olemassa tuo pieni ihminen joka toistaa sanoja perässä, riemastuu "vaihdetaanko neniä" leikistä ym:ista. jutuista. Täytyykin tiedustella M:lta mikä tuo Sinterklaasi on. Vai pitäiskö yllättää ja pistää Sinterklaasit pystyyn :)

      Poista
  3. mainioita tuliaisia!

    tuon saman sanojen merkityksen olen huomannut ruoasta puhuttaessa. "eväs" ja "tarjoilu" menevät aina paremmin kaupaksi kuin "ruoka". :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieheni ei luonnollisesti saanut palaakaan tuliaisista. Ehkä vielä pari keksiä jäljellä. Tuo appelsiinisuklaa on oikeasti hyvää. Minä ja poitsut söimme sen yhteistuumin. Otan heti käyttöön eväs ja tarjoiluidean!!!

      Poista