perjantai 28. joulukuuta 2012

teneriffalla -- in tenerife










































6 kommenttia:

  1. Ai kun ihanan näköistä! Talven varmasti kestää paremmin loppuun kun on saanut vähän valohoitoa välissä:)... Nyt kohti uutta vuotta...

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä oli piristävää ja mukava lomailla välillä. Kauneuden keskellä hengitellä ja ihmetellä. Toivottavasti näistä kuvista muutkin saavat jotakin, vaikka eivät matkalle pääsisikään! Hauskaa vuodenvaihdetta!

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihanalta tuntuva matka teillä oli.
    Olen tässä herkutellut ruokapöydissänne ja ihaillut maisemia.
    ONNEA UUDELLE VUODELLE TEILLE KAIKILLE.
    Ostin meidän suutarilta tänään itselleni lahjan,kenkiin "piikkimatto".Suosittelen lämpimästi.BG

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kaikkea hyvää tuokoon vuosi 2013 elämäänne myös. Piikkimatto selän alle ja kenkien alle niin hyvää tulee :) Matkalla oli paljon maukasta paikallista kalaa ja noita kanarialaisia perunoita. Perunoita ihan liikaa, vaikka sanoin että ei paljon, haluan salaattia. Hyviä ne kyllä oli.

      Poista
  4. ihania muistoja tulee tutun näköisistä paikoista mieleen...tasan seitsemän vuotta sitten 1.1. lähdimme tuonne ja tyttönen täytti siellä vuoden...onnekkaat saitte lämpöä ja aurinkoa!hyvää uutta vuotta ystävät siellä! en taida tällä viikolla sinne keritä :(

    VastaaPoista
  5. Ok, juuri mietinkin mahdatko päästä. Muistan kun tuonne suuntasitte. Silloin teitä oli vain kolme! Hassua ajatella, miten paljon elämä on muuttunut, vaikka juurihan noissa ajoissa elettiin.

    VastaaPoista