maanantai 18. helmikuuta 2013

E ja minä -- E and i










tänään vietin päivää kaksin E:n kanssa. olipas meillä mukavaa. menimme annantalon taideneuvolaan (3-6 v.:lle, ilmainen, ekat 30 mahtuu mukaan, tänään sai tehdä lautasen) ja näyttelyyn leikkimään. kiitos mari vinkistä! olin jo unohtanut tuon mahdollisuuden. 

savihetken jälkeen tapasimme ex temporesti lounaalla villin syreenin miraa ja hänen lapsukaisiaan, joista yksi nukkuu nyt ex temporesti meillä :). näin tämä hiihtoloma tässä soljuu eteenpäin. uimahallireissua ja muuta pientä on meillä mielessä. mieheni on juuri nyt elokuvissa. hänellä oli hammaslääkäriaika illaksi varattuna, mutta hammaslääkäri olikin joutunut siirtymään vähän erilaisiin hommiin... vaimonsa kanssa synnytysosastolle.

2 kommenttia:

  1. Sen yhen nukkuvan kummitäti vinkkaa tästä naapurista että hyvä seitan ohje löytyy ainakin tuolta chocochili-blogista. Ite lisäsin mausteita hieman lisää ja tuohon marinaadi-kastikkeeseen voi laittaa kyl ihan mitä tykkää. Seitan ei itsessään kauheesti maistu eli siinäkin se marinaadi on suuressa osassa. Seitan pihvien keittämisen jälkeen laitoin ne muovipussiin ja marinaadit sinne niin että ne peittyy. Voivat olla hyvin yön yli. Parhaiten toimivat grillaten kesällä tai sitten kuumalla pannulla ( koska seitan on käytännössä kypsä)molemmin puolin ruskistaa nopeesti etteivät kuivu. Ja sinapin kera toimii loistavasti. Kaslertyyppisiä niistä tulee. Tai sitten voi paiston jälkeen suikaloida.

    VastaaPoista
  2. Kiitos anonyymi :) Sinun seitanit olivat hyviä, joten ohjeidesi mukaan aion toimia. Hyvä tietää tuokin, että keittämisen jälkeen ihan vain nopea "ruskistus".

    VastaaPoista