torstai 19. joulukuuta 2013

joulukuun kahdeksantenatoista -- on december 18th
olemme saapuneet mieheni perheen luokse viettamaan joulua. tanaan vietimme aikaa ihanaisella rannalla tavaten ystavaperhettamme. eilen mieheni sisko tuli meita tapaamaan. olemme ehtineet olla mieheni vanhempien kanssa taalla heilla, pihalla ja leikkipuistossa. eilen illalla taysikuun valossa kavelimme ihastelemaan ja ihmettelemaan naapuruston pihojen jouluvaloja. oli pakko kavella tai seisoa, jotta pysyi hereilla :). tanaan on jo eri meininki. 

p.s. nettiyhteys juuri takkuilee, joten tanaan ei joulukalenteriluukkulainausta. mukavaa joulunodotusta sinne kotimaahan ja toivottavasti valkeata joulua.

6 kommenttia:

 1. Voi vitsit mitä maisemia! Varmaan lämmintäkin? Ihanalta näyttää :)
  Toivottelen mitä parhainta ja ihaninta joulua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valilla lamminta ja kuumaakin, valilla pilvisempia paivia ja viileampaa. Kiitos <3 Kunpa voisi meditoida pidempaankin tuolla rannalla ;)

   Poista
 2. Voi että, ihanaa. Ehdin jo pelästyä, että onko jotain sattunut, mutta tämä siis selittää pienen tauon joulukalenterissa, jota oon käynyt päivittäin lukemassa. Sun blogilla on niin rauhoittava vaikutus :)
  Iiihanaa, rentouttavaa, voimaannuttavaa ja suloista joulunaikaa koko perheelle! Ja aurinkoenergiaa, sillä taas jaksaa pitkään.
  Halauksin Saara M. ja pesue

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Kiva kun kirjoittelit :) Terkkuja koko pesueelle. Taalla koitetaan nyt nauttia taysin siemauksin. Lamminta ja rauhaisaa joulunaikaa!

   Poista
 3. Ihanaa ja rentouttavaa joulua koko perheelle sinne kauniisiin maisemiin! Kiitos kivasta ja joulutunnelmaa sopivasti virittävästä joulukalenterista <3 -Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, etta kalenterista on iloa monille <3 Mark ehti ennen reissua kuulla sinun upean soittoesityksen ja kaikesta tykkasi. Halusi oikein kiittaa sinua emailitse, mutta sitten lahti lentomme. Joten teen sen nyt tassa hanen puolestaan. Kiitos! Hyvaa joulua teidan koko perheelle!

   Poista