perjantai 13. joulukuuta 2013

joulukuun kolmantenatoista -- on december 13th

"kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valkeuden; jotka asuvat kuoleman varjon maassa, niille loistaa valkeus. sinä lisäät kansan, annat sille suuren ilon; he iloitsevat sinun edessäsi, niinkuin elonaikana iloitaan, niinkuin saaliinjaossa riemuitaan. sillä heidän kuormansa ikeen, heidän olkainsa vitsan ja heidän käskijänsä sauvan sinä särjet niinkuin midianin päivänä; ja kaikki taistelun pauhussa tallatut sotakengät ja verellä tahratut vaipat poltetaan ja tulella kulutetaan. 

sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: ihmeellinen neuvonantaja, väkevä jumala, iankaikkinen isä, rauhanruhtinas."

jes. 9:1-5 

lounaaksi joulupuuroa. kotiin koulusta lapsosia suloisine jouluaskarteluinensa.

2 kommenttia:

  1. Joulupuuro on niin herkkua! Taidankin viikonloppuna tehdä kattilallisen sekä lisäksi sekahedelmäsoppaa.

    Lisäksi on tiedossa listojen laatimista, suunnitelmia, joulukoristelua ja kauneimpia joululauluja. Ja ehkä vähän glögiä ;)

    Rentoa ja ihanaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos toivotuksista. Puuro oli herkkua. Tein kahteen litraan maitoa ja se määrä hupeni hetkessä! Sekahedelmäsopan valmistamista haluaisin kokeilla myös joskus. Mitäköhän salaisia suunnitelmia teillä on tulollaan ;). Jouluisaa viikonloppua <3

    VastaaPoista