torstai 13. marraskuuta 2014

herkkuja, puhelin ja joulukalenterit -- yummy things, phone and advent calendarsisänpäivänä teimme aamupalaksi vohveleita (äidin omenahillon ja minun pakastemansikoista tehdyn kastikkeen kera). kivaa vaihtelua! illalliseksi mieheni toivoi fajitaksia. tämä ohje on kyllä herkullinen. itsetehdyn tomaattisalsan kanssa.
tarjouksia uudessa gigantissa. joko nyt "pitäisi" ostaa uusi puhelin, minunkin, vanhan rikkoutumista odottelevan? :-) (minulla on siis ollut sama puhelin melkein 10 vuotta). 


pienimmälle ei oikein maistu vihannekset, eivätkä monet hedelmätkään tällä hetkellä. nirsoilu jää päälle, jos joskus joku mandariini ei olekaan ollut kypsä tms. keitetty parsakaali ja pakastemansikat ovat herkkua. 


musakan luotto-ohjeeni. pitkästä aikaa inspiroiduin tekemään musakaa. kohta saamme maistaa sitä. rakastan munakoisoa! se yhdistettynä rosmariiniin, tomaattiin ja valkosipuliin. mmm.
"millaiset joulukalenterit haluatte?", kysyin pojilta. "suklaiset". "hyvää vai huonoa suklaata?" dumle ja fazer olisivat kuulemma hyviä. myös kinder kelpaisi yhdelle, mutta yhdestä se olisi liian makea. pienimmällä ei mielipidettä. partiokalenterin sai isi. :-)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti