tiistai 18. marraskuuta 2014

kivoja juttuja -- nice things


tänään ekaluokkalaisemme täyttää seitsemän vuotta. tuo kultainen rauhaarakastava halinallemme, joka kovasti haluaa itsenäistyä ja tehdä juttuja ihan itse, kulkea paikkoihin aivan yksin. hän tykkää koripallosta, rakastaa musiikkia, joka rauhoittaa, saa hyvän mielen ja jonka tahtiin voi liikkua vapaasti. hän haaveilee uusista pikkulegoista harvase viikko, rakentelee legoista juttuja ja legohahmoilla ja muilla hahmoilla vuoropuhelee pöytänsä ääressä. hän piirtää paperille tarinaa, joka liikkuu hänen päässään. joskus se on iso linna, jossa tapahtuu kaikenlaista tykinammunnasta lähtien, joskus se on laiva tai joku mielikuvitusrakennus. E tykkää olla kanssani sohvalla saman viltin alla, kun luen hänelle kirjaa. viirua ja pesosta, tatua ja patua tai jotakin muuta mielenkiintoista, melkeimpä mitä vain! pikkuveljeä on pakko joskus härnätä, jos kateus iskee päälle. mutta usein heillä on kivaa yhdessä. asuleikeissä varsinkin.
teimme eilen retken kahden W:n kerhokaverin ja äitien kanssa keskustaan. menimme kynttilänkoristelupajaan (saa koristella kynttiläväreillä adventtikynttilöitä, ilmainen, yhä siellä). paikka osoittautui tosi kivaksi. myytävät tuotteet ovat ihania. netissä on lisää. kannattaa tsekata, jos etsitte joululahjoja, joilla haluatte kannattaa suomalaista suunnittelua ja käsityötä. moni tuotteista oli käyttötavaraa eli ihan hyötylahjoja sieltä voi myös löytää. itse ostin yhden lahjan ja itselleni tällaiset simppelit korvikset (mustaa kiveä). olen viime vuosina oppinut hemmottelemaan itseäni, mistä olen iloinen. hieronta silloin tällöin tai jokin hoito. en ole vuosikausiin käynyt kasvohoidossa. ajattelin mennä pian tällaiseen. aika ihanan kuuloinen, eikös! joskus voi laittaa rahaa tällaiseen.


grandpa ja grandma lähettivät ihanan peiton lahjaksi E:lle, josta hän ilahtui kovasti.


katsokaa, miten sopivia kortteja E sai. minusta tuo ensimmäinen sopii niin täydellisesti E:lle (ukilta ja mummilta), seuraava on grandmalta ja grandpalta (hauska pikkuiselle isolle) ja viimeinen on E:n tädiltä eli siskoltani. siinä tehtävänä on itse askarrella hattu lumiukolle (kiva idea!).  E sai myös kivan musiikkilelun, jonka mukana oli vihkonen, jossa oli hauskoja osuvia juttuja. juuri sellainen meidän rakas E:mme on. ja lapset yleensäkin. 

3 kommenttia:

 1. Paljon onnea E!! Ja myöhäiset onnittelut M:lle, eikös ne olleet myös hetki sitten. Ja kivaa alkutalvea Suomeen. Täällä tuntuu jo vilpoiselta, vaikka mittari näyttää päivällä vajaata 20c. Mereltä hohkaa kylmää.T: Mitchells

  VastaaPoista
 2. Oi, myöhästyneet onnittelut pikkumiehelle! unohtui tässä lähtöhässäkässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Mitchellit :) Kiitos onnitteluista! Lots of love!

   Mira: Kiitos ja ihanaista unohtumatonta reissua!!

   Poista