tiistai 25. marraskuuta 2014

tuliaisia -- gifts


esikoisemme syövät niin kamalasti, että laitoin vähän välipaloja heidän mukaansa (ja muutenkin tuliaisena), kun he lähtivät viime viikonloppuna yökyläilemään eräälle kaverilleen. ensilumi-ilakointi, sauna & lumessakieriskely, yhteiskylpy isossa ammeessa (neljä poikakaverusta) ja tyynysota mainittiin kivimpinä. haikeutta on ilmassa, koska kyläilypaikan ystävä muuttaa pian pois. 

(kuvan lehtikaalit muuntuivat sipseiksi).mieheni kävi työmatkalla rakkaudenkaupungissamme prahassa (kihlattuina siellä joskus kävimme). olisipas ollut kiva itsekin siellä jolkotella ympäriinsä. tuliaiseksi saimme paikallisia herkkuja. nuo jättikeksit olivat hauskoja (hauska näky, kun jokainen söi sellaista yhtäaikaa) ja hyviä.

valkoiset keksit ovat minun, nuorimmaisemme, ystäväni ja hänen tyttärensä leipomia. tuli hyviä! tuo valkoinen massa on maistuvampaa kuin sokerimassa, sillä se oli vaahtokarkin makuista (s-marketissamme ainakin saatavilla). parempi maku kuin vaahtokarkeissa (joiden ystävä en itse erityisemmin ole). valkoisen kerroksen alla on vaaleasta keksitaikinasta tehty keksi, välissä omenamarmelaadia. joulun alla voisi kokeilla keksitaikinan paikalle piparkakkutaikinaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti