perjantai 3. syyskuuta 2010

sisäpäivä -- indoors

luulin että en löydä mitään kirpparille vietävää --kaikki jo lahjoitettu tai myyty-- mutta aika vaivattomasti löytyi taas jättikassillinen ylimääräistä. kiitos tämän sadepäivän kun sai vain olla kotona ja kaivella kaappeja.

i thought i wouldn't find anything to take to a flea market --everything is given away or sold-- but a giant bag was quite easily filled again with the stuff we don't need. thanks to this rainy day when we just stayed at home and looked through the cupboards.

lapsukainen leikki vanhoilla eläinkorteilla ja sovitti erilaisia kenkiä ja asuja päälleen.

the child played with old animal play cards and tried some shoes and clothes on him.


tämäkin löytyi. vanha mekkoalushame. tarvitsen heti sunnuntaina.

i found this old dresslike slip. i will need it already on sunday.


löysin myös vanhan kasvikirjan, jonka kokoamisen aloitin 90-luvulla. ehkä sitä vois jatkaa...

i also found an old plant book that i started to make in 90's. i shall continue it...


ja löysin käyttämättömiä lakanoita. sain niitä usein lahjaksi toiselta mummoltani. lapsena inhosin pehmeitä paketteja, joissa oli pyyhkeitä tai villasukkia. ja ylioppilaslahjaksi toivoin mieluiten rahaa. nyt iloitsen kauan aikaa sitten saamistani liinavaatteista ja maljakoista.

and i found some unused bed linen. i used to get them as a gift from my grandma. as a child i hated soft packages with some towels or woolen socks in them. and for the high school graduation gift i rather wished for some money. now i rejoice for the bed linen and vases i got a long time ago.

löysin ihanat hyvät kuivapastelliliidutkin. en muistanut omistavani. ilmiö on hassua, koska meillä ei ole kaapeissa paljoakaan tuntematonta tavaraa tai esim. paljon ekstra lakanoita tai astioita. vaikka tavaraa toki aina on kaapit täynnä...

i even found lovely dry pastels! i didn't know i had them. which is funny because we don't have very much stuff that we don't know about in our cupboards or for example lots of extra bed linen or dishes. we do have our cupboards full though...

3 kommenttia:

  1. vau, mitä aarteita omien kaappien syövereistä! pitäisköhän munkin tehdä tutkimusretki ullakolle... esimerkiksi pastelliliituja tarvittaisiin.

    VastaaPoista
  2. Mekkoalushame saa kaikenlaiset vartalot näyttämään niin kauniilta, että toivoisi päällysvaatteidenkin näyttävän mekkoalushameilta. Vai onko juju siinä, että ihminen itsellään on tosi kaunis ja mekkoalushame peittää kauneudesta vähemmän kuin moniosaiset, paksut vaatteet yleensä.
    Tiedän tuon edellisen kirjoituksen hamstraus - ja säilömisvimman; innokas ja kiitollisuutta pursuava tunne!
    m-mix : )

    VastaaPoista
  3. heli: voi, antaisin sulle heti nuo pastellit jos raaskisin luopua. olis kiva nähdä niiden jälkeä sun illustration friday -töissä.

    m-mix: vedin sen alushamemekon päälle ja S sanoi: "tarvitset tähän jotain (osoitti jalkojani)". "ai sukkahousut?" "niin, ja jonkun paidan, vihreän paidan". D taas sanoi: "ei, olet hyvä noin. näytät ihan siltä että oot menossa naimisiin". musta ne mekot on niin kauniita (ainakin tämä!), leikkaukset ja kaikki ja jotenkin romanttisia. mullekin tuli heti jotain häähumuassosiaatioita kun sain sen päälleni. prinsessaolo :) mutta ei varmaan tulis jos joka päivä olis päällä.

    VastaaPoista