lauantai 2. lokakuuta 2010

apetta -- food

tänään sekä ruumiini että henkeni saivat sellaiset ateriat että. ensin aamulla liikkeelle hiljaisille utuisille kaduille ja aamiaiselle ystävän kanssa. tarpeellista lepuutusta niin ruumiille kuin hengelle. sitten illalla vielä muutaman tunnin seurasin kirkkomme tabernaakkelikuoron esityksiä ja johtajien puheita, jotka niin monet olivat tarpeen juuri minulle. välillä on hyvä pysähtyä ja huomata mikä on tärkeintä elämässäni ja mihin haluan keskittyä tässä toimintatäyteisessä ja tietotulvaisessa maailmassa. minkä eteen kannattaa tehdä uhrauksia. ja missä voi hidastaa hieman jos siltä tuntuu.

today both my body and spirit got such dinners. first in the morning i left to the empty foggy streets and had breakfast with a friend of mine. got needed rest for the body and the spirit. then in the evening i followed our church tabernacle choir and some talks of the leaders that were made for me. it's sometimes good to stop and realize what the most important things in my life are and what i want to concentrate on in this activity and information filled world. what i want to make some sacrifices for. and what i can slow down for if i want.







opin myös siitä että minun ei tulis tuomita ketään. tuomitsen joka päivä, vaikka se on itseasiassa tosi hassua, koska itse olen epätäydellinen ja koska jokainen varmasti yrittää toimia parhaan toimintakykynsä mukaan. minä näen ulkokuoren, mutta en tunne sydäntä, tiedä syitä enkä aikeita. mahtukoon tähän maailmaan kaikenlaiset ihmiset! ja auttakaamme toisiamme silloin kuin voimme. äiti teresa sanoi jotakin tämäntapaista: jos tuomitsette ihmisiä, teillä ei ole aikaa rakastaa heitä.

i also learnt that i shouldn't judge anybody. i judge every day although it actually is funny because i'm imperfect by myself and because everybody for sure tries to act according to his/her best capacity. i see only the shell but don't see the heart, know the reasons or the intentions. let's let all the different people have space in this world! and let's help each other when we can. mother teresa said something like this: if you judge people you don't have time to love them.

2 kommenttia:

  1. Pisti miettimään tuo viimeinen kappale. Ihan totta.

    VastaaPoista
  2. Minna: Nää on niin itsestäänselviä asioita mutta yllättävän vaikea joskus toteuttaa! Tänäänkin...

    Täytyy vielä lisätä kaikille että vaikka en yleensä ole tuomitsemiseen taipuvainen tyyppi niin silti kyllä huomaan että päivittäin kuitenkin arvostelen tai tuomitsen etenkin lasteni tai mieheni käytöstä jollakin tasolla ainakin. En tarkoita että kaikesta pitäis ajatella että on ok tapa toimia, mutta mm. se miten ihmiseen suhtautuu ja ei tuomitseminen ois hyvä muistaa.

    VastaaPoista