maanantai 26. maaliskuuta 2012

mukava erilainen maanantai -- a nice different monday














9 kommenttia:

  1. Ekat kuvat ovat Annantalon taideneuvolasta. Nyt taideneuvola on pienellä tauolla mutta taasen n. 3 vkn päästä jatkuu maanantaisin klo 10-12. Nyt aiheena oli kodan rakentaminen (siellä on ollut saamelaisteema viime kuukaudet).

    VastaaPoista
  2. kuulostaa mukavalta. olen jostain lukenut asiasta. ehkä nurjat- blogista joskus? ja tuohon puistoon lapset aina halusivat kun se valmistui eikä koskaan käyty...mä en siis kestä kuinka suloinen poika tuo w voi olla! nyt täytyy kyllä tuumata millon tulisin häntä vähän halimaan ja sylittelemään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tule tule! Pitää soitella milloin onnistuis. Tuo puisto on kiva. E:n suosikkeja on sellainen ympäri pyörivä härpäke, jossa voi istua kukin omalla paikallaan ja polkea (minäkin poljin tietysti vimmatusti) ja sitten sellainen "puhelin"systeemi. Toinen kuuntelee ja puhuu toisen torven luona ja toinen toisen. Ja suosittu oli myös pieni mökki, jossa on neljä huonetta ja auto, jonka kyydissä voi istuskella ja vähän keinutellakin.

      Poista
  3. Hei vautsi, olikin tutun näköiset portaat:) Ja tosi hieno kota tuli! Meillä on tuo Annantalo jäänyt ihan idean asteelle, toisin kuin että olis johonkin jopa osallistuttu. Mahtuiko mukaan hyvin? Mutta Riku on kyllä ilmoitettu kesäksi valokuvauskurssille Kaapelitehtaalle.

    VastaaPoista
  4. Oletkos kuvaillut samojen portaiden äärellä joskus? Mulla on joku alitajuntainen mielikuva siitä vai oliko ne luonnontieteellisen museon portaat... Vai molemmissa? Mukaan mahtui ihan kivasti. Just sopiva ryhmä meitä oli mun mielestä. Kuulostaapa kivalle tuo kurssi. Meillä on kesälle vain lyhyt jalkapallohommeli. Muuta ei välttis haluta kun maallekin mennään ja mieheni vanhemmat tulevat tänne pariksi viikoksi.

    VastaaPoista
  5. Kuvasin muuten silloin myös Annantalon portaita mutta en ole muistaakseni julkaissut kuvia täällä. Telepatiaa :D Ei vaan, ne olivat museon portaat joita muistelet.

    VastaaPoista
  6. Eihän jalkapallohommeli muuten ole Sapan jalkkiskoulu?

    VastaaPoista