keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

tänään ja eilen -- today and yesterday













S oli onnellinen soittaessaan saksofonia (duetto, ope soitti tällä kertaa pianoa) musiikkitalolla ennen illan konserttia. "oliko toi minkä tein just se esitys?" "kyllä". "ooksä varma?". heh, S ei ainakaan jännittänyt. meni todella hienosti. en ole varma miksi oli epäselvää mikä soitoista oli esitys, koska varsinaisen esityksen alussa ja lopussa oli kumarrukset ja aploodit. taisi luulla sitä kenraaliharjoitukseksi.

eilen äkkimyrskyn, lumisateen ja raekuuron jälkeen tuli kuin tulikin taas poutasää. tänään iltapäivällä oli jo aika lämmintä. nautimme keväästä. ja leivomme herkkuja :). tänään vuorossa oli raparperipiirakka (kermaviilinen, joka maistui E:llekin! "tykkään raparpereista" sanoi hän). tuosta kalakeitosta ei tullut suosikkiani, mutta ihan hyvää se oli.

6 kommenttia:

  1. Onpa kauniit värit kuvissa! Ja hyvä, suuri esiintyminen meni hyvin!! En ole muuten käynyt vielä musiikkitalossa, pitäis korjata tuo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnitin kans huomiota noihin väreihin. Lähinnä jälkikäteen. Minullakin oli eka visiitti siellä. Ihan mielenkiintoista. Tykkäsin etenkin ulkomaisemista, joita näkee sisällä ollessa upeasti eri suuntiin. Konserttiin en jäänyt, mutta isoimmat kaksi ja mieheni kävivät kuuntelemassa tuon Helsingin kaupunginorkesterin konsertin. Taukoon asti ettei mennyt liian myöhäiseksi.

      Poista
  2. oih, mulla tuli ihan tippa linssiin ku ajattelen tuota s:n esitystä ja sun äidin ylpeyttä. näyttää jotenkin niin kokeneelta soittajalta!hän,voi että...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntu ihan luontevalta. Olin iloinen hänen puolestaan kun oli niin onnellinen. Aamulla herättyään sanoi: "Tää on mun paras päivä". Oon itse yrittänyt tehdä mahdollisimman pienen numeron tästä ja kaikista D:n ja S:n harrastuksista ettei tulis paineita...

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Pieni fonisti :). Tuntui niin pienelle siellä. Moni kyselikin että kuinka vanha sä oikeen oot :D

      Poista