torstai 29. maaliskuuta 2012

kevättä! -- spring!





S:n kasvimaapäiväkirja. "strings" :). "flowers" <3.






tänään oli vapaapäivä isoimmilla. vain hetken olimme koululla tutustumassa D:n ja S:n tuotoksiin. sitten eksyimme pääsiäisaterialle. en olisi uskaltanut mennä neljän kanssa jos olisin tiennyt joten onneksi vahingossa sinne menimme! (luulimme että on tavallinen lounas). oli aivan ihanat, monipuoliset sapuskat ja jälkiruuat. E sanoi: "täällä on vain mummoja" ja mummot nauroivat.

tänään lapset koristelivat pajunoksia. illemmalla E kävi isin kanssa parturissa ja S oli saksofonitunnilla. D innostui hiljaisessa kodissa askartelemaan nukketeatterirobotin.

osa villaisista on pesty ja jotakin jo vähän kevennetty mutta kaikkea ei vielä. aika kylmä kuitenkin on ollut. talkkari sanoi eilen että viikonloppuna tulee viimeinen lumimyräkkä??

olen muuten löytänyt ihanaisen joogakurssin. vain neljä kertaa ja sopivaan aikaan joten pystyin sitoutumaan. oon niin iloinen siitä. tekee hyvää mulle.

6 kommenttia:

  1. Olittekohan syömässä samassa paikassa missä mekin kävimme yhden kerran?.. Lumimyräkkä viikonloppuna ei sovi suunnitelmiin!! Joogakurssi kuulostaa hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama hyvä paikka :). Varmaan kans tykkäsitte? Nyt oli normaalia hartaampi tunnelma ja todella paljon ihmisiä, vanhempaa väkeä, moni juhlatamineissa. Joku sanoi että lunta ei tulekaan mutta viileää olisi. Toivottavasti suunnitelmanne menee mukavasti.

      Poista
  2. Sinun blogi on niin ihana. Tulee aina hyvä mieli kun täällä käy kääntymässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku! Olet ollut mielessäni viimeaikoina. Oon hukannut sun blogin salasanat nimittäin ja niitä olisin tiedustellut.

      Poista
  3. Heippa Heini! Tulin kurkkimaan tänne blogiisi. Täällä on tosiaan aina välillä ihana käydä. Voi kuinka upeita kevättunnelmia olet saanut ikuistettua tänne! Meillä istutettiin vasta eilen pääsiäisruohot ja nyt kovin odotellaan, että ne alkaisivat siitä versoamaan. Ehkä sitten ensi viikonlopuksi..=)! Hauskaa pääsiäisen odotusta sinulle ja koko perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla susta! Nopeasti nuo ruohot näköjään kasvavat, joten teillä taitaa olla ihan hyvä tilanne:). Tosiaankin uudessa kasvussa on jotakin niin ihmeellistä, ihanaa, keväistä. Sitä vihreää voisi tuijotella koko päivän.

      Poista