sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

herkkusuiden tähtihetkiä -- easter traditions and memories








ai että onko meillä herkuteltu? koko päivä!!! tuttujen kanssa oli järjestetty pienimuotoinen virpomissessio (mekin saimme pari terveyttä tuovaa vitsaa ja sitähän tarvitaan). muuallekin piti mennä, mutta oksat loppuivat kesken.

tänään olen muistellut entisen kodin naapureita, mm. edesmenneitä siskoksia, joilta saimme ikkunalaudalle laittamamme puisen pupu-kukka-aita-pääsiäiskoristeen. ajatukset heistä saattoivat minut katsomaan kuvia vanhan kodin pääsiäisistä, lapsiemme touhuista. ja kas, huomasin, että toissapäivänä blogini täytti kolme vuotta!

oli ihana katsella vanhoja juttuja. niin paljon muistoja. ja täytyy sanoa että niin nopeasti lapsemme kasvavat. kohta jo lentävät pesästä. nauttikaamme heistä kun vielä voimme! kun vielä olemme erityisen haluttuja, kaivattuja, tarpeellisia.

8 kommenttia:

  1. oi pieni suloisuus siellä istuu hienossa tuolissansa. onnea myös blogillesi. t. johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuoli tuotiin toisen tilalle vintiltä kun W täytti 1 v. Voi sitä iloa mikä tuolista tuli!

      Poista
  2. Kolme vuotta, onnea sille! Hauska on ollut seurata tunnelmiasi täällä.

    Aika tosiaan rientää. Väsyneenä ja kiireessä aina muista, miten nopeasti tämä vaihe kuitenkin menee ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidatkin olla yksi varhaisimmista seuraajista. Onneks olkoon :)

      Poista
  3. onnea kolmevuotiaalle! oi minäkin aloin miettiä vanhaa kotianne ja muistoja tuli paljon mieleen ;) arvaas onko täällä viikonloppuna herkuteltu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vanhan kodin ajan lapsukaiset oli niin pieniä vaikka silloin sitä ajatteli että he on niin isoja. Taitaa olla edessä toinen herkutteluviikonloppu...

      Poista