sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

yövieraita -- visitors








toinen siskoistani perheineen yökyläili meillä parin yön verran. lapset olivat odottaneet tapaamista kuin kuuta nousevaa. leikkivät innoissaan yhdessä. siskoni ja minä kirpparoimme valtterissa ja vekarakirppiksellä. molemmat löysimme joitakin kivoja tarpeellisia juttuja. torstai-iltana siskoni mies pääsi ystäviensä kanssa konserttiin ja yhtenä iltana minä ja mieheni saunoimme kahden. mukavaa. pian mieheni suuntaakin työmatkalle berliiniin ja on aika pitkään poissa. kolmas lapsistamme, E, on tällä hetkellä yökyläilemässä mummilla ja ukilla. katsotaan milloin matkaavat takaisin. siispä minulla on täällä jännä erilainen viikko edessä. ja loppuviikosta sellainenkin on edessä että tutkitaan tarkemmin mistä johtuu toisen silmäluomeni "roikkuminen". ei taida olla rupsahtamisesta kysymys, vaikka sitäkin jo ehdin epäillä!;)

3 kommenttia:

  1. mukavia puuhia teillä ollut! ja voimia tulevaan viikkoon. missäs olitte syömässä? voih, miten tuo pieni voi ollakin noin suloinen minä täällä vaan ihmettelen...

    VastaaPoista
  2. Kivoja hommia, olette piipahtaneet täälläkin aivan kulmilla. Me poikettiin Valtterissa sunnuntaina. Löydettiin Rikulle juuri oikean kokoiset nappikset ja sisäpelikengät!

    VastaaPoista
  3. Mira: Kiitos! Siskoni ehdotti keskustan Unicafeta. Oli oikein hyvä kokemus. Todellakin hintansa väärtti!

    rva Reipas: Mahtavaa kun löysitte sieltä nuo. Katselin myös vähän sillä silmällä, mutta ei osunut kohdalle D:n kokoja.

    VastaaPoista