sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

1. pääsiäispäivä -- the 1st easter day









pääsiäinen on niin kaunista, lohdullista aikaa. tämän päivän suuri pääsiäisateriamme oli kaksi pellillistä pinaattipannukakkua :). tuntui hyvältä tehdä yksinkertaista ja pidettyä. puolukkahillo oli aivan ihanaa, ostimme sen eilen tapiolan torilta. niin marjaisaa, sopivasti makeaa. meillä on nyt kolme yötä takana vauvan yöimetysvieroitusta. vielä pieni parkulainen ei ole tottunut, mutta luulisi ensi yönä ymmärtävän paremmin mikä on meininki. minä nukun kolmen oven takana piilossa. mieheni tyynnyttelee ja esittelee tyhjiä huoneita :). yllättävän hyvin on mennyt. taikasana on "tutti mutikainen".

4 kommenttia:

  1. oi kuinka siellä on niin lumetonta! ehkä täältäkin ne alkavat sulamaan kun ensi viikoksi luvattu lämpimämpää! voi pientä poikasta siellä... meillä alkaa kohta sitten se tutti vieroitus, heti kun uusi serkku syntyy jolle hän vie tuttinsa...parin viikon sisällä ehkä jo viikon, saa nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On täällä lunta vähän siellä täällä, mutta yleisilme melko "paljas". Toivottavasti tuttivieroitus menee jouhevasti. Hyvä idea tuo.

      Poista
  2. Tsemppiä yövierotukseen! Minäkin olisin jo ihan valmis siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Viime yö eli 4. yö oli jo todellista edistystä. Jatkamme vielä, varmuuden vuoksi. Kannatti tehdä tämä työ... Miksi siihen ryhtymistä aina lykkää... Olen aina lykännyt. Kun ei jaksaisi... Mutta siltikin valvoo yhtälailla jos imettää yöllä. RIstiriitaista.

      Poista