tiistai 17. huhtikuuta 2012

melkein puolet -- almost a half


kun yksi 4,5-vuotias ja yksi mies on poissa...

- voi bloggailla keskellä päivää. ottaa vaikka päiväunet

- voi tehdä itselle makoisan lounassalaatin ja antaa vauvalle purkkiruokaa (lempparinsa on uudehko perunamuussia ja lohta)

- voi hinkata ja hangata keittiön puhtaaksi (tähän vierähti melkein koko päivä. en kyllä aio tehdä usein. seinät ja kaikki. miten ihmiset ehtivät ja jaksavat kysyn vaan. kuten pikkusiskoni:)

- voi syödä esikoisten kanssa maksalaatikkoa ja muuta hyvää kuten aamulla hakemaani kuhaa

- voi kantaa kaupasta kotiin ostokset ja vauvan inhimillisin ruumiinliikkein koska ruokaa tarvitaan melkein puolet vähemmän kuin normaalitilassa

- voi pyöräillä vauvan kanssa

- voi päätyä siihen että eläkkeellä TÄYTYY olla aikaa. nauttikaa ihmiset:)


sanomattakin selvää on se että kaikesta huolimatta meillä on ikävä :D











6 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla miten nautit.Mikä kaunis luomus sinulla on.Kevätleninkisi,ihana väri.
    Eläkkeellä on aina täyttä menoa.Eilen kävin Rikin kanssa ulkona ,kaupassa,oli pesutupa,mankelointia,puhtaaksi petausta,imurointia,siivousta ,ruan laittoa,ja lopulta suihkuun ja jalkamanikyyriä.Vähän hemmottelua.Ihanaa ruokaa olit tehnyt.Halaukset BG

    VastaaPoista
  2. Leninki on lauantainen kolmen euron kirppislöytö! Juuri niin, eläkkeellä ehtii mankeloida ja siivota ;) Jalkamanikyyri kuulostaa ihanalle! Nähdään!

    VastaaPoista
  3. Hah, kuulostaa siltä minkälaisia kaikki päiväni ovat tänä keväänä. Pidemmän päälle tylsää, tulen hulluksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoittanet sitä että miehesi on paljon poissa? Vai lapsistakin osa? Meillä on niin harvoin mies poissa ja joku lapsista, että mukavaa vaihtelua. Muuttaa arkea erilaiseksi. Varmaan olis pidemmän päälle erittäin tylsää.

      Poista
  4. Tai tarkoitan sitä että monen hulinavuoden jälkeen nyt on "helppoa", kaksi isoa lasta vaan kotona ja hekin välillä kerhossa joten mulla olis kanssa aikaa puuhailla mitä vaan. En vaan ole oikein osannut ottaa siitä iloa irti, tekisi mieli jo opiskelemaan ja vauvakuumekin on ja mieluiten sitä kaikkea yhtä aikaa ja kamalana kaaoksena.

    VastaaPoista
  5. :D tuolle lopulle :). Mullakin on vielä haikeita aikoja edessä....

    VastaaPoista