keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

tänään nautin -- today i enjoyed



tänään seurasin kerhokaverusten leikkiä. kaikki neljävuotiaita, jotenkin niin suloisia. ihana ikä tuo. erilainen verrattuna vaikkapa seitsemän vuotiaisiin. yhden kädessä tukkirekka ajeli ympäri lattiaa, toisilla junat ja samalla aatoksissaan kuului sieltä täältä toistellen (välillä hiljaisuus) sama laulun kohta: "ison kiven vieritti hän sivuun haudan suulta". nelivuotias ei vielä mieti niin paljon sellaisia mitä isommat miettivät. yhtäkkinen onnellinen omaehtoinen kolmoishalauskin näköjään vielä luonnistui.

illemmalla sain nauttia hikisestä rentouttavasta joogasta.

6 kommenttia:

  1. Nää pienet on kyllä mahdottoman ihania, niin hauskoja juttuja, spontaaneja ja viattomia.
    Me ollaan molemmat vaihteeks kipeenä :/
    I ei tosin niin kipee etteikö jaksaisi kinuta askartelua jne..

    VastaaPoista
  2. "Ei vielä mieti sellaisia mitä isommat kiettivät". Ihan totta. Isomman kanssa on kiva keksustella, mutta välillä mietin miten onnellisia nuo pienet vielä ovatkaan, kun eivät takerru turhiin.

    VastaaPoista
  3. heh meillä viisi vuotias lauloi tuota laulua yhden kotimatkan kerhosta (kaksi km) kotiin ;) alkoi kyllä äidilläkin soimaan päässä. tuo sali on niin kutsuvan näköinen verrattuna noihin koulun jumppasaleihin... ihanaa pääsiäislomaa sinne kaikille!halit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sali on ihan mahtava, näkymät ikkunasta ja ope myös. Luksusta vielä sellainenkin että laittaa niskaan jonkun tuoksuöljyn rentoutusvaiheessa. Ja muutenkin silloin tällöin käy painelemassa ja ohjaamassa. Kurssi onkin pian jo ohi. Katsotaan syksyllä mitä sitten...

      Poista