lauantai 21. huhtikuuta 2012














vanhempani toivat torstaina E:n takaisin kotiin. ihana namunaama, taas kanssamme. tein silakkapihvejä, kaali-persikkasalaattia ja perunoita. vanhempani saivat mukaansa pullollisen simaa kun se oli jo tekeytymässä. lisäsin muuten edellisessä postauksessa olevaan siman ohjeeseen kolmannen sitruunan ja valkoisen sokerin määrän laitoin isommaksi kuin fariinin. vaikuttaa siltä että nyt on suhteet kohdillaan. kenties täydellinen sima tulossa. 


mieheni saapui suomeen berliinistä perjantai-iltana. kaikki lapset hyppäsivät hänen kimppuunsa huutaen "daddyyy" ennenkuin edes ovea oli ehditty sulkea. minä kiisin melkein suoraa päätä lastenklinikalle W:n kanssa saamaan spiraa. hänelle siis. muut ovat terveinä, mutta hällä on ollut limaa, rohinaa ja vinkunaa. muuten ei kamalan kipeä. 


tänään pidimme tivolipäivän. mieheni toi minulle saksasta teetä (yrttitee, en ole varma mitä siinä on mutta se oli hyvää) ja juoman, jota en ole vielä maistanut. tuo hedelmä/vihannesluettelo on muuten aika mielenkiintoinen. petyin suuresti etenkin omenan kohdalla. luulin aina niin terveelliseksi sen. pinaatti ja parsakaali näyttävät olevan parhaita. toisaalta luettelo ei kerro vitamiinien ym. määristä mitään. 


silmäterveiset ovat sellaiset että tutkimukset jatkuvat. kysymyksiä jäi. miksi ne tulevat mieleen vasta sitten kun on paikalta poistunut!

8 kommenttia:

  1. on teillä ollut siellä taas tapahtumaa ja musta tuntuu ettei täällä tapahdu mitään...heh no meidän tivolipäivä on sitten ensi perjantaina.toivottavasti pieni voi jo paremmin. kyllä se silmäasia vielä selviintyy älä huoli (vaikka tiedän että huolestuttaa kun ei saa varmuutta) haleja ja voimia! mukavaa kun teillä taas porukka kasassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pieni hengittelee nyt ilman lääkettä ok. joo, silmäasia ei onneksi ole pahemmin huolestuttanut. kiinnostaisi vaan että mitä mulle nyt oikein tehdäänkään kun jäi kysymättä tarkemmin.

      Poista
  2. Tais olla avajaispäivä? Aurinkokin alkoi sitten paistaa.. Lintsillä on parasta käydä näin suurimpien ruuhkien ulkopuolella juuri, kamalaa ajatellakin helteistä päivää ja pitkiä jonoja.. O sai tänään lahjaksi rannekkeen tuonne mutta me ollaan perinteisesti käyty syksyllä, sitten kun illat jo hämärtyvät..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, Lintsillä tais olla jo avajaiset. Tämä tivoli oli pieni kiertävä tivoli. Tuollaiset lahjat on parhaita. Mukavia ja ei aina tavaraa....

      Poista
  3. Paranemistoivotuksia W:lle! Kurjaa, kun perusfunssaakin saa jännittää joka kerta. Eikös E:lla ollut samanlaista ihan pienenä vai muistanko väärin? Täällä edelleen nelivuotiaan kanssa kärsitään samasta taipumuksesta räkätautien yhteydessä, täkäläinen lääkäri ei usko, että olisi astmaa kuitenkaan. Lääkitys on päällä, kesällä pidetään taukoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, E:n eka vuosi oli hankala. Sen jälkeen ei ole onneksi tarvittu spiraa ja muutenkin on ollut aika terve tapaus. W tarvitsi nyt ekan kerran maskia kun pelkkä nestemäinen Ventoline ei tehonnut. Hengitys meni vähän liian työlääksi, tiheäksi ja kamalan kuuloiseksi. Täytyykin joskus jutella teidän tapauksesta. Harmi homma.

      Poista
  4. Kiva kun soittelit tänään! Kurjaa kun teillä sairastellaan. Toivottavasti ei kesällä sitten tarvitse!
    Simaa pitäisi laittaa tulemaan, mistähän keksittäis kierrekorkkipulloja. Hassu juttu toi lista, saa ihan sellasen kuvan et omput ei muka ois niin ihmeen terveellisiä-- vaikka mä uskon kyllä että on nekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt W parempi. Mulla olis lainata muutamia kierrekorkkipulloja sulle jos ne jotenkin kulkeutuis sinne kauemmas...? Yksi litra simaa nimittäin jo hävisi kun aloimme maistelemaan tänään onko se valmista :) niin vapautui iso pullo ja pienempiäkin löytyy. Niin, eikö ompuissa muka ole vitamiineja...?

      Poista