keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

kauneus -- beauty



nautin taasen tänään vauvan (vauva ainakin niin kauan kun ei kävele kunnolla, eikö vain?) kanssa hiekkalaatikolla istuskelemisesta. olin unohtanut tämänkin ihanan vaiheen. W voisi tutkia hiekkaa tuntikaupalla. ilma oli mahtava. sain jutella myös äitien kanssa. kahdessakin eri puistossa. oli mukavaa tavata tuttuja. kävimme myös koululla D:n ja S:n luokan esityksessä. en kuullut puoliakaan, mutta oli hienoa huomata kuinka ylpeitä lapset olivat omasta panoksestaan. onnellisia.



jäätelötkin piti taas ostaa :)




eilen pikaluin tällaisen kirjan, jossa minua kiinnostivat lähinnä sen loppupäätelmät. jonkin verran myös erilaiset kokemukset eri puolilta maailmaa. yllä oleva tekstinäyte kertoo eräästä asiasta joka muuttui kirjoittajan elämässä hänen maailmalla matkaamisensa jälkeen. aika hyvä kohta ja totean vain että minäkin haluan nauttia, nähdä hyvää ja kaunista. olen aina halunnut.





eilen D soitti "rock around the clock" kevätkonsertissa. keväisten juhlien putki on alkanut! pian on taas aika muistaa opettajia. jollakin pienellä tavalla. toivottavasti he kuitenkin tuntevat aidon kiitoksemme.

3 kommenttia:

  1. Kyllä kyllä, vauva on niin kauan kun ei kävele kunnolla. Meidän ovat onneksi oppineet melko myöhään kävelemään :)

    VastaaPoista
  2. hassua...luen juuri tuota samaa kirjaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet alkanut käymään kirjastossa ;)? Nappasin kirjan kerran mukaan kun sattui olemaan paikalla, en ollut aiemmin siitä mitään kuullut. Ihan mielenkiintoinen, tavallaan.

      Poista