lauantai 28. huhtikuuta 2012

valmiina vappuun! -- ready for vappu! (1st of may partying)












tänään oli mukava tapaaminen. minä, isoimmat lapsemme ja mira lapsineen. kuin ei koskaan erossa olisi oltukaan :). mukavaa kun pikku ystävykset saivat tavata toisiaan pitkästä aikaa. söimme forumin alakerrassa. suosittelen (taisin jo kerran aiemminkin suositella?) habibin salaattiannoksia, jos lähi-idän keittiö yhtään kiehtoo. valitsin neljäksi täytteeksi humuksen, falafelpyörykät, munakoisolisukkeen ja persiljataboulehlisukkeen. niin namia. hinta 7,90 e. lapset saivat happy mealit. 


koko lauantaimme oli hirmu kiva. aurinko paistoi. aamulla minä, D, ystäväni ja hänen poikansa pyöräilimme fudismatsiin. sitten oli tuota kaupungilla käymistä, sen jälkeen isoimmilla lapsilla synttärimeininkejä ja illan olimme koko perhe yhdessä kotona. 


sain eilen tietää että aivoissani ja silmissäni ei ole rakenteellista vikaa, kasvainta tms. lähitulavaisuudessa testaamme vielä mahdolliset toiminnalliset viat. jos niitä ei löydy, tiedämme mistä silmäluomeni roikkuminen johtuu. sellaisista tapauksista noin puolet paranevat puolen vuoden kuluessa. puolella roikkuminen jää pysyväksi.

8 kommenttia:

  1. Tapaaminen kuulostaa kivalta ja huojentavia uutisia olet saanut. Aurinkoisia vapaapäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sääli vain että tapaamiset menevät aina niin nopsaan, mutta mukavaa oli. Luulin muuten että miehesi olisi soittanut vappukonsertissa johon kerhosta E meni, mutta tällä kertaa siellä olikin ollut eri esiintyjä! Hyvää vappua teille ja!

      Poista
  2. Hyviä uutisia onneksi, mietinkin tässä että joko olet kuullut tuloksia. Kerrassaan ihana vappupelle.. Lähi-itäruoka on muuten mun suosikkeja, todella hyvää. Pitää joskus mennä tonne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvain olisi muuttanut asioita aika paljon joten hyvä näin minustakin. Pelle oli suloinen, haliteltava hassuttelija :) Hei kiva tietää että tykkäät noista sapuskoista.

      Poista
  3. Noi kuvat :)

    Hyviä uutisia, hyvä. Toivottavasti vaiva paranee vielä kokonaankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, huvitti minuakin. E halusi pitkästä aikaa asukassin esiin. Asut ovat kotikutoisia. Vanhoja kenkiäni, vanhoja vaatteita, lahjoitettu peruukki jne. Toivon samaa myös silmän suhteen. Muutoin näytän loppuelämäni väsyneeltä!

      Poista
  4. kiitos heini seurasta. oli niin mukava hetki ja lapsetkin näkivät pitkästä aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oli mukavaa, olis voinut pidemmäksikin jäädä jos olis ollut aikaa.

      Poista