lauantai 19. toukokuuta 2012

taiteilijoiden töitä ja tuliaisia -- pieces of art and some gifts from london


S:n tekemä lahja hänen luokkansa apuopettajalle.



D:n tekemä lahja hänen ystävälleen joka muuttaa pian kauas pois.




W on nyt löytänyt puiset pyörämme, jotka isäni aikoinaan teki esikoisillemme. voi pienen onnea ja kiinnostusta. sormi on pystyssä jatkuvasti osoittamassa milloin minnekin. koskettelemme ja imettelemme ulkona puunoksia ja toistamme sanoja.


saimme tänään illalla isin kotiin. tuliaisiksi hän oli luvannut kirjat. kyllä oli jännät paikat pojilla odottaa kassien avaamista. kaikille tuli mieluisat tuomiset.






minä sain syötäviä tuliaisia paikasta joka oli kotimme lähellä lontoossa kun siellä kaksi vuotta asuimme. ihana kauppa. kannattaa käydä jos lontooseen menette. samalla kadulla (westbourne grove) on hyvä intialainen. voi kun pääsisin taas kävelemään vanhoilla kotiseuduilla. tuli ikävä.

3 kommenttia:

  1. kauniit lahjat ja näyttää olevan myös mieluisat tuliaiset ;) ja nuo puiset pyörät olin jo melkein unohtanut!

    VastaaPoista
  2. Mira: Niin...näin ne vuodet ovat vierineet! Pyörät ovatkin olleet ajokiellossa pitkään kun pelkään että kuuluu alakertaan liikaa. Silloin tällöin vähän saa ajella.

    rva Reipas: Minustakin ihan kelpo korut saivat aikaiseksi. Pujotteleminen on niin terapeuttisen näköistä hommaa. E:kin teki yhden rannekorun ja itselle pitkän kaulakorun ja nautti.

    VastaaPoista