perjantai 25. toukokuuta 2012

voimaa luonnosta -- strength from the nature














linnunlaulua, keväänvihreitä mustikanvarpuja, pieniä sinisiä kukkasia, majaan kiipeilevän ja taaperon onnea, eväitä, keskusteluja ystävän kanssa ja pienten ystävysten leikin iloa. nukkuvia pienimpiä. luonnosta saa voimaa ja sitä tarvitsin koko perheen läpihuuhtaisseen vatsataudin jälkeen. kuten aiemminkin sanottu, pieni pyrähdys luonnon helmassa ei välttämättä aina riitä, kannattaa viipyä hiljaisuudessa, pienessä tuulenvireessä kokonainan päivä tai ainakin vajaa. (huomasittehan muuten ystävättäreni rattaat :). että onko yhtään täyteen ammuttu? vie ehkä voiton kaikista aiemmin näkemistäni).

2 kommenttia:

  1. Me olimme keskiviikkona Mustasaaressa ja saimme myös voimaa luonnosta. Itselleni metsään pääsyi lapsena ei ollut yhtä erikoista ja harvinaista kuin näille. Joskus mietityttää se.

    VastaaPoista
  2. Niimpä, ja joskus mietin koululaistemme elämää, kuinka vähälle koulussa oloaikana jää luonnossa liikkuminen ja ulkoileminen verrattuna minun arkipäiviini. Joten heillekin haluaisin ennemmän antaa noita luontokokemuksia viikonloppuisin esim.

    VastaaPoista