keskiviikko 2. toukokuuta 2012

vappuna rannalla -- at the beach on the 1st of may

leikkiä, rantajalkapalloa, vauvan nukuttamista, merimeditointia, meriveden sileiksi mylläämien keppien hivelemistä, eväitä, piknikviltteilyä pariin otteeseen, tuttuja ja ystäviin törmääminen, mikä oli oikein mukavaa. minulla oli ylioppilaslakki päässäni. vitivalkoinen, ei koskaan pidetty. ylioppilasjuhliani lukuun ottamatta en sitä koskaan aiemmin halunnut päähäni laittaa. en tykännyt "vanhan kansan" (joidenkin) jaottelusta, jossa ylioppilas oli muita arvostetumpi. (sivuhuomiona mainittakoon että arvostan koulutusta, mutta tässä oli kyse muusta. ihmisarvosta, siitä millaista käytöstä osakseen sai). en myöskään halunnut mennä massan mukana. en halunnut näyttää typerältä ;). mutta eilen halusin :). melkein 20 vuotta siihen kesti. sen kummempia ajattelematta halusin yllättää lapsemme. hekin halusivat omat lakkinsa mukaan.















4 kommenttia:

  1. Ihana vappukeli, jopa rannalla oli näköjään lämmin! Minun yolakkia ei ole näkynyt vuosiin. Teillä on hieno hattuarsenaali!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aluksi oli viileämpää, mutta lopussa tuntui lämpimälle kun tuulikin kaikkosi. Mulla oli aika reilusti vaatetusta. Hattuja on saatu lahjaksi mm. mieheni vanhemmilta ja on kyllä olleet suosittuja. Paljon on myös itse askarreltuja päähineitä.

      Poista
  2. Ihanan kesäisen näköistä' rannalla jo..
    Mulla oli yo-lakki päässä yhteensä ehkä joitain minuutteja, kun kuvia otettiin.. :) Vappuhassutteluhatuksikaan sitä ei voi koskaan ottaa koska sitä ei ole enää ollut aikoihin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä kyllä sielu lepäsi! Ja oli kesäinen fiilis paitsi kun katseli ihmisten vaatetusta. Lakin suhteen minulla taisi olla melkein sama juttu :). Mietin vielä että en kai tykännyt pitää sitä vappuisin senkään takia että en halunnut ylpeillä olevani jotakin vaikka ei sillä mielellä sitä monet varmasti pidäkään. Joo, eihän oikealla minimalistilla voi olla hattua laatikossa jemmassa vappua varten!

      Poista