lauantai 12. tammikuuta 2013

ale -- sale




kahden tunnin täsmäisku alennusmyynteihin tänään yksin klo 9:30. olen ihmeen tyytyväinen tulokseen, sain ruksata listalta pois melkein kaiken. tuohon aikaan lauantaiaamuna ei pahemmin ruuhkia ollut. järkevää lienee olisi hankkia jo ensi talveksikin joitakin lasten pakkastamineita (jos uutena aikoo ostaa), mutta itse en päässyt vielä niin pitkälle. 

4 kommenttia:

  1. Monet harrastavat tuota etukäteen ostamista, minä en ole koskaan sitä osannut. Homma onkin mennyt niin, että hankinnat ajoitetaan alennusmyynteihin, ja niillä on pärjätty seuraaviin alennusmyynteihin. Käytettynä on myös löytynyt ihan hyvin, kohtuuhintaista ja ok-kuntoista tavaraa. Kirppiksiltäkään en kyllä osta sillai että tuli vastaan hyvä joka ehkä sopii jollekulle ensi talvena/kesänä, vaan ostan jos olen varma että sille on käyttöä. Langat taitaa olla ainoat, jodien suhteen mopo keulii pahemman kerran...

    Tulipa romaani. Hyviä löytöjä, ja täsmäiskut on ihan parhautta! Ainakin tällaisen mielestä, joka ei juuri viihdy ale-tungoksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tungoksia vieroksun minäkin. Välillä osaan ostaa etukäteen alesta jotakin, mutta monesti en, monestakin syystä johtuen. Nykyään koot osaan katsoa etukäteen sopiviksi, mutta en vain aina jaksa ajatella ja penkoa niin tosissani :) Tai hankinta tuntuu niin kaukaiselta. Tai mietin säilytystilan helppoa löytyvyyttä kotona. Mutta kyllä siinä säästöä tulisi, eilenkin -40%, -50% ja jopa -75%. Kirppikset tosiaan hyviä paikkoja myös hankkia.

      Poista
  2. hei hienoja löytöjä. mä olen yrittänyt shoppailla aleissa mut ei oikein joulun jälkeen ole innostanut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä oletkin aina osannut ottaa huomioon alet niin ruokakaupassa kuin muuallakin. Se on musta hieno taito!

      Poista