sunnuntai 27. tammikuuta 2013

viikonloppuilua -- weekending







viikonloppuumme kuului kotileikkejä, perjantaina koulun discoa (voi miten liikutuin katsellessani suloisia vapaasti tanssivia erilaisia lapsukaisia) ja eilen meidän ensimmäiset tällaiset synttärit:







esikoisemme täyttävät pian kahdeksan. olen niin iloinen ja ylpeä heistä. pian on luvassa myös heidän kasteensa ja konfirmointinsa. sekin suuri mahtava asia. 

6 kommenttia:

  1. kohta tosiaankin siellä kahdeksan jo täytetään! miltä nuo "erilaiset" synttärijärjestelyt tuntui? ainakin helpommat? ja mulle ei oikein "aukea" tuo ensimmäinen kuva ;) jotain koetta ehkä siinä tehdään? hmm...

    VastaaPoista
  2. Kuvissa synttäripaikka näyttää aika luotaantyöntävälle, mutta paikanpäällä oli hauskaa. Aluksi minulle meluisa paikka, koska olimme ruuhka-aikaan ja -päivänä, mutta 5 tunnin jälkeen (!) loppuvieraiden kanssa jo hiljaisempaa kun paikkakin hiljeni. Soveltui hyvin tässä vaiheessa poikajoukon synttäripaikaksi. Pienempiä synttäreitä pidämme kotona. Nekin tulossa. Ekassa kuvassa sähkö kulkee ja kello toimii sen voimalla. Keittiötiedettä.

    VastaaPoista
  3. Heippa!
    Annoin sulle palkinnon mun blogissa (Nää on mun jalat) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miiuli! Ainiin, siekii oot seurannu blogiani kaikki nämä vuodet! Apua, nyt tuli kamalasti luettavaa blogissasi :)

      Poista
  4. Onnea kahdeksanvuotiaille! Riku oli tänään saman näköisillä synttäreillä, hauskaa oli ollut. Vuodet vierivät vauhdilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vuodet todellakin vierivät. Juuri eilen tuli sellainen haikean ihana ajatus minulle mieleeni ollessani kotona muutaman lapsemme kanssa, että olen onnellinen niin kauan kun saan olla juuri näin täällä turvapesässämme näiden suloisten pikku enkelien kanssa.

      Poista