sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

aurinkoinen pääsiäisviikonloppu -- a sunny easter weekend

pääsiäisenä opin ainakin yhden uuden asian! opin sahaamaan jäätä ihmeellisellä pitkällä sahalla saadaksemme katiskan ulos järven jään alta.

muuta mukavaa oli:


+ saunominen

+ hiihtoretki kolmen isoimman lapsemme, siskoni ja hänen lapsiensa kanssa aurinkoiselle järven jäälle. iloksemme törmäsimme moneen sukulaiseenkin tuon retken aikana. erääseen serkkupoikaani törmään aina luonnon helmassa, muualla tuskin näemme! 

(E). 


 

(serkuksia ja yksi pikkuserkku nakinpaistossa).+ lunta lapioiva poika (W). + pikkusiskoni lasten ja lapsiemme leikit ja yökyläilyt

+ isosiskoni ja hänen miehensä luona vierailumme ja E:n yökyläily heillä


+ potkukelkkailu+ aurinkoiset keväiset kulmaukset rannalla (muurahaiskeko, savirinteen okramaiset sävyt, puolukan lehdet) 

+ öinen tähtitaivas lampimökillä. siellä ei kaupungin valot häiritse. (mieheni oli yöllä herättyään oikein ottanut silmäläsit naamalleen nähdäkseen tuon hienon yöllisen tähtitaivasmaiseman)

 
(S).


(D). 

+ kuinka laskea kalastusverkko vesille talvella —perehdytys 
+ äitini valmistamat juhla-ateriaan verrattavat ateriat joka päivä kahdesti!

+ katiskasta saatavan kalasaaliin koon arvauskilpailu
+ isoäitini tapaaminen ja ryhmäkuva perheestämme hänen kanssaan

+ myös se mämmi 

6 kommenttia:

 1. Ooh, ihanan kuuloista tuo retkeily ja ulkoilu :) Kyllä näillä keleillä kelpaa!
  Hyvää pääsiäistä - tai mitä siitä nyt on vielä jäljellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, luin jo eilen, jäi vahingossa vastaamatta. Ilmat on kyllä olleet ihan mahtavat ja lumikin vielä niin täydellistä. Kauniita paikkoja maalla ja täällä.

   Poista
 2. Ihanan näköistä puuhailua, ja säät oli niin hienot! Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. siellähän te olittekin, niin vähän arvelinkin.kivoja puuhia teillä ollut. mä olen tainnut olla koko pääsiäisen sisällä, niin paitsi lauantaina.laiskottaa aina nää lomat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukin tavallaan. Maalla on jotenkin niin helppo ulkoilla ja nautin niin niistä lapsuuden hiihtomaisemista. Peltoa, metsää ja sitten jäälle aurinkoon.

   Poista