perjantai 8. maaliskuuta 2013

leikkimisen ja käsintekemisen iloa -- joy of playing and preparing gifts

hän leikkii taas! kymmenen täysin erilaisen päivän jälkeen tuo tuntuu ihmeeltä. suuri ilo.




tänään W ollessa päiväunilla, minä ja S aloimme korttitehtailla ja kääriä esikoistemme ystäville tarkoitettuja synttärilahjoja. tykkään tehdä kivannäköisiä paketteja, varsinkin marimekon mainossanomalehtien sivuista, kuten olen aiemminkin täällä maininnut. jos on aikaa. lahjoiksi ostamme usein legoja. ne kestävät aikaa, niillä leikitään vuosia (monet varhaisteini-ikäisetkin rakentavat niistä juttuja, ja niin, kyllä jotkut aikuisetkin), legoilla voi leikkiä monenlaisia leikkejä ja niitä voi yhdistellä miten tahtoo. (alla oleva iso paketti ei ole legoja, se on yksi kiva ale-löytö, tytölle menossa).




korttitehtailijoiden pieni välipalapaussi :). eilistä omenapiirakkaa ja vaniljajäätelöä. tehtailijaystäväni on alkanut syömäänkin. onnellista.





tänään on vietetty naistenpäivää. onneksi olkoon kaikki ihanat naisystäväni siellä ruutujen takana. 

6 kommenttia:

  1. Oi mikä ilo, kun lapsi leikkii ja syö :) Meillä toinen jo tekee niin. Toinen katsoo risto räppäjää 3 kertaa päivässä, eikä suostu syömään. Äiti huokailee ja toivoo, että koittaisi se päivä, että oltaisiin normaalissa päiväjärjestyksessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti teilläkin jo pian alkaisi syömään ja voimistumaan :( Meillä ei pahemmin muuta syöty kuin viinirypäleitä ja juomista vain erilaiset omenamehut maistui, joskus vesi, nekin huonosti. Natriumin saanti oli heikkoa. Yritin lisätä suolaa smoothieseen, jota tein, mutta hän maistoi sen heti läpi. Jotenkin sain suolaista jossakin välissä annettua ettei ihan sydän pysähtynyt hänellä tuon 10 pvn aikana!

      Poista
  2. Ihanaa että teillä on tervehdytty vihdoin! Kivoja, iloisia kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, se on ihanaa! Potilaamme on aikamoinen luuranko nyt, mutta tästedes aion syöttää hänelle ihan mitä vain hän mielii ;)

      Poista
  3. hyvä että olette kunnossa siellä, nyt vaan ruokaa että vähän voimistuu. itsetehdyt paketit ja kortit on aina niin kauniita!

    VastaaPoista
  4. Niin on, hyvä näin, aloin jo vähän ihmetellä 10. päivän 40 C kuumeen kohdalla. Mutta seuraavana aamuna totaalitervehtyminen!

    VastaaPoista