torstai 7. toukokuuta 2009

muutoksia -- changes


pikku E (turkoosit housut), muut suloiset teletapit & muskarin kevätjuhla. little E (turqoise pants), some other cute teletubbies & the music club spring party.
hieman kukkasia juhlistaaksemme syntymäpäivääni ja äitienpäivää tänä viikonloppuna, mutta myös: tänään saapui sellainen ilouutinen että muutamme pian isompaan asuntoon ihan tässä lähellä! huono puoli on se että meille tulee ikävä rappumme ihania naapureita. some flowers to celebrate the mother's day and my birthday this weekend but also: we got the news we will soon move to a bigger flat nearby! the bad thing is that we will miss our lovely neighbours.

4 kommenttia:

  1. Hyvää Syntymäpäivää ja Äitienpäivää ja muutoksen - ja kasvamisen iloa!
    Veikeä pikku E ja turkoosit housut : )

    VastaaPoista
  2. oi nuo liljat! ihan mun lemppareita!olen niin onnellinen teidän puolesta ku saitte sen asunnon!ja huomiselle:ONNEA! M

    VastaaPoista
  3. toivon mukavaa huomista syntymäpäivää!
    ja kun lähelle muutta voi mukavia naapureita käydä katsomassa puhumattakaan sitten uusista mukavista naapureista joista et (luultavasti) edes vielä tiedä...

    VastaaPoista
  4. Kiitos kiitos!
    Blogi: nuo housut on ihan lempparit, pehmeät ja istuvat.
    M: joo, mua huvitti kun mies toi nuo kukat kun just oltiin niistä puhuttu!
    Shys: Näin koitan lohduttautua. Onneksi tosiaan ollaan niin lähellä että varmasti törmäämme jo pekästään kadulla koska ohitamme usein tämän kodin ulkoiluretkellä. Täällä on vähän haikeat tunnelmat puolin ja toisin, paitsi en ole varma kaipaavatko ylä ja alakerran naapurit meitä ;) Sen verran ääntä lähtee.

    VastaaPoista