sunnuntai 9. toukokuuta 2010

äitienpäivä -- mother's day

iso pino rakkausviestejä, piirustuksia ja valokuva. a big pile of love messages, drawings and a photograph.
kolmen ihanan pojan tekemiä rintarosseja. (vasemmalta lähtien S, E ja D). brooches made by three lovely boys. (from the left S, E, D).
mehevää kakkua, jonka päälle on valutettu keitetty sitruunasokeriliemi. aivan täydellistä ja kauniskin oli. pienet unikonsiemenet teki kakun iloisen näköiseksi. moist cake on which was poured some boiled lemon juice sugar sauce. it was perfect and also beautiful looking. small poppy seeds made the cake look cheerful.
ensin ajattelin että tuleekohan herrojen kakunteosta mitään kun aluksi keittiöstä kuului vain itkua, mutta kaikki meni lopulta oikein hyvin. tänään mulla oli myös synttärit. aamulla sain muutaman yllätyslahjan aivan yllättäen. tuntui hyvälle. facebook oli ilmeisesti paljastanut päivämäärän. i was afraid whether the cake baking session of the gentlemen will turn out ok at all because first i heard only crying from the kitchen but after all everything went very well. i had also my birthday today. in the morning i got couple of surprise gifts as a total surprise. it felt good. i suppose facebook revealed the date.

4 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon mikä onni saada viettä äitienpäivää ja synttäreitä samana päivänä.
    Ihanasti olit myös kirjoitellut äidistäsi.
    ONNEA sanoo BG

    VastaaPoista
  2. Onnea vielä tätäkin kautta!

    (mä just mietin että sä olet samanlainen kun ihana lämmin huopa tai viltti. Sun seurassa voi tuntea itsensä samaan aikaan lämpimäksi, rauhalliseksi ja turvalliseksi.)

    VastaaPoista
  3. Happy birthday & happy Mother's Day!!

    VastaaPoista
  4. BG: Osui tänä vuonna samalle päivälle kuten silloin kun synnyin :)

    Suvi: Kiva kuulla. Ei sitä itse noin ajattele.

    Sarah: I hope you also felt like a princess yesterday.

    VastaaPoista