maanantai 31. toukokuuta 2010

mökki -- cottage

en pistäis yhtään pahitteeksi jos joku haluaisi antaa minulle lahjaksi jonkun noista minimökeistä. i wouldn't say no if somebody would like to give one of those mini cottages as a gift to me :)












oi haapa oi haapa. varsinkin ilta-auringossa. luonto on nyt niin pursuava. maassa kukkii, puissa kukkii, pensaissa kukkii. oh aspen oh aspen. especially in the evening sun. nature is now so overflowing. it blossoms on the ground, it blossoms in the trees, it blossoms in the bushes.

3 kommenttia:

  1. Sinne ne mahtuvat mansikanlehden alle!
    Maailma antaa niin ristiriitaisia viestejä ettei aina tiedä pitäisikö pärjätäkseen pullistella vaiko nöyristellä, mutta noita kuvia katsellessa ymmärtää, että kun tajuaa oman pienen todellisuutensa luontoon (Jumalaan) nähden, niin ei ole mitään tarvetta - eikä varsinkaan järkeä - tehdä kumpaakaan.
    Ötökkäkiinnostusta ja kyläjuhlia : ) ... kauniisti puhuit vielä liikutuskirjoituksen kommentointitilassakin.

    VastaaPoista
  2. tosiaan! pari vuotta sitten tais olla yksi myynnissä kymppitonnilla.

    VastaaPoista
  3. mummix: ei ole mitään tarvetta eikä järkeä pullistella eikä nöyristellä. mahtava ajatus.

    heli: nyt hinnat kuulopuheiden perusteella on 15 000 - 38 000 euroa. riippuu kunnosta jne. mutta tuo isoin pyynti ei kai toteutunut vaan lähti 10 000 edullisemmin. musta aika tyyristä kun eikös sit vielä kuitenkin pidä maksaa vuokraa siitä maapläntistä tai ei ainakaan omista maata. no, saa siinä kyllä sen harvinaisen tilaisuuden olla just siinä jossain kohdassa mökkinsä kanssa.

    VastaaPoista