torstai 6. toukokuuta 2010

parveke-elämä -- balcony life

odotan jo kovasti aikaa kun parvekkeella voi oleilla ilman pipoakin ja lueskella auringon lämmössä. ihailla taivasta, puita ja lentäviä lokkeja. ja syödä aamu- tai iltapalaa. olemme onnellisessa asemassa sinänsä että partsille paistaa aurinko aamusta iltaan ja meri on lähellä.

i'm very much waiting for the time we can stay on the balcony also without a hat and read in the warmth of the sunshine. admire the sky, trees and flying seagulls. and to have breakfast or night food. we're lucky to have a balcony that is sunny the whole day long and the sea is near.




parveke on aika pieni. en vielä ole laittanut sinne orvokkeja tms. kasvamaan, koska hyötykasvipuutarha vienee melkein kaiken ylimääräisen tilan. the balcony is quite small. i haven't put any flowers to grow there yet since our "garden" might will take all the free space.

3 kommenttia:

  1. Parveke elämä on ihanaa,olen heittänyt jo pipon kaappiin muutta huopa lämmittää autingon kanssa.minäkin innostuin kasvattamaan salattia kun näin sinun viljelmiä.Odottelen innolla koska saan laittaa leivän palalle omasta ruukusta salattia.Terveisin BG

    VastaaPoista
  2. Minäkin odotan jo kovasti, että voi oleilla parvekkeella ilman toppatakkia! :D Ihana ilma on tänään ollut, mutta nyt illalla ku tulin töistä ni oli jo aika viileä kyllä! Ihana kuva Edwardista! <3 =) T. Mansikkasukka.

    VastaaPoista
  3. BG: Sinua muuten parvekkeella ajattelin :) Hyvä lähti sitten kiertämään nimittäin itse sain lopullisen sysäyksen kasvatushommiin eräältä ystävältäni.

    Mansikkasukka:): Toppatakista ei luovuta ei. Tosin joku kertoi että helteet alkavat keskiviikkona?

    VastaaPoista