maanantai 10. toukokuuta 2010

sarkaa -- plants and works

oih, talo on täynnä kauniita kukkia ja kasveja. viimeisetkin ruukkukasvini saivat muuten uuden mullan lauantaiyönä. ja samana yönä kylppäri peseytyi laattavälejä myöten (lapsuudenystävä vinkkasi sini-saumaharjan olemassaolosta, vau mikä tuote!). nyt on hyvä tunne tekemättömien töiden listan lyhennyttyä edes pikkuisen. seuraavana, sitten joskus, vuorossa ainakin ikkunoiden ja sohvaryhmän pesu, autonkorjaus, piirustusten lajittelu, kaikkien kaappien siivous, matonpesua ja pankkitilin avaaminen pienimmälle.

the house is full of beautiful flowers and plants. now all the plants have new mud. the same night the shower room was washed, also between the tiles (a childhood friend of mine told about a brush that is for cleaning the grout, what a product!). i have a good feeling after the long list of undone works became a little shorter. next, at some point, it will be time to wash the windows and the couches, fix the car, go through our drawings, clean out all the cupboards, wash the carpets and open a bank account for the youngest one.






kuvatessani mangoa löysin mr. housen! ja hän elää! ensin ei ollut elonmerkkejä. elvytin ja kostutin ja hei, koteloon tiiviisti piiloutunut ja vielä hedelmäkulhon pinnalla itsensä kuivalta maailmalta sulkenut alkoikin liikkua ja työnsi sarvensa esiin! voi mikä ilo! vaikka täytyy myöntää että helpotuin jo hieman kun ajattelin hänen kuolleen.

while i was photographing the mango i found mr. house! and he lives! first there were no signs of life. he was hiding very tightly in his house and he also closed himself up from the dry world by sticking himself on the fruit bowl. i put some water on him and he pushed his antennaes out! what a joy! although i need to admit i was already a little relieved when i thought he was dead.

5 kommenttia:

  1. tosi hienot mangokuvat.

    mua naurattaa toi koko etanajuttu. ihana. :D

    VastaaPoista
  2. Te olette juhlineet vaikka mitä! Myöhästyneesti ONNEA!
    Tuollainen sarvipäälemmikki! Ja mitä kukkaloistoa – ja mitä, lähes jonkin muun planeetan kevätvärejä!
    Olen huutomerkeistä päätellen ihastuksissani kaikesta : )

    VastaaPoista
  3. Hienoa löytää kotieläin... vaikkapa kotilo.. jonka luuli jo kuolleen. Onneksi olkoon!

    VastaaPoista
  4. heli: tossa kuvassa näyttää siltä kuin mr. housella olis kuono. niin sillä kai onkin. ainakin jonkin sortin suu kun reikiä saa salaattiinkin. oltiin niin innoissaan että ostettiin sille heti sen lempisalaattilaatua, joka on jäävuorisalaatti.

    mummix: kiitos kiitos! sarvipää on kyllä aika herttainen. siihenkin voi kiintyä. mies jopa rukoili et se löytyis :D ehkä vähän pilke silmäkulmassa kuitenkin.

    Tuittu: Juuri niin, hyvin ilmaistu :D

    VastaaPoista
  5. Piti vielä sanoman että ei sit kannata kenenkään ajatella että heillä tutkin kylppärinlattian saumavälejä. Huom huom elämäni ensimmäistä kertaa oikein niinkun pesemällä pesin kylppärin lattian.

    VastaaPoista