lauantai 5. kesäkuuta 2010

ylppärit -- graduation

oli ihana mennä tänään ylioppilasjuhliin pitkästä aikaa ja varsinkin perheeseen, jonka lapsia hoidin aikoinaan aika monta vuotta. kaikki kolme nyt jo isoja, mutta silti tuntuvat niin läheisille. tämä uusi ylioppilas aikoo luovalle alalle, joten annoin hänelle ystäväni kanssa välineet oman ex libriksen tekoon. tuossa pussukassa on se terävä osa ja linoleumin alla pino huokoista paperia.

it was lovely to go today to a graduation party for the first time in a long time and especially to the family whose children i took care of for quite many years at some point. all three are already big but still they feel so near to me. this new graduated girl is going to go into a creative field so i gave her (with a friend of mine) some equipment to make her own ex libris. the sharp part is in the paper bag and the porous papers are under the linoleum.

mua huvittaa tuo luontokirjainnostus. puulajikirja ulkona matkassa mukana taas. it makes me smile to see the nature book enthusiasm. the tree book came along again to outside.



tein eilen jääkappiin valmiiksi kakun tätä iltaa varten. tuli niin hyvää! ohje on marianne crush -pussissa (leivontahyllyt kaupassa). valitsin marjoiksi vadelman (pakaste) ja pohjaan dominokeksien keksiosat (2 pötkylää). kätevää kun kakun voi tehdä etukäteen.

yesterday i made a cake for tonight. it was so good! the recipe is on the marianne crush -package (from the baking section in the store). i chose raspberry for the berry layer and domino biscuits for the bottom part. it's so convenient that you can make the cake beforehand.

6 kommenttia:

  1. voi että olet siellä ahkeroinut...mullakin olisi ollut tänään pikkuserkun juhlat mutta lomailu vei voiton!olikos teillä vieraita ihanan näköistä kakkua syömässä kun olette sydänpöytäliinan ääressä;)?huomenna lähdetään kohti kotia,piti laittaa yksi kassillinen jo menemään maratoonareiden matkassa kun on tullut soppailtua vähäsen...kyllä on taas mukava palata kotiin!maanantaina nähdään!m

    VastaaPoista
  2. great great gift! ad cake!!!

    ... and I love your floor... Do you know hat ood it is..?

    VastaaPoista
  3. i meant to say *what wood*. <Sorry, baby on my lap. ;)

    VastaaPoista
  4. Voi leppoisat luonnontieteilijät! : ) Hymynaama myös lahjalle ... ja kakulle, tuollaista on minunkin tehtävä! Aikaisemman kirjoituksen saippualahjatkin ovat tosi kivat.

    VastaaPoista
  5. m: tervetuloa takaisin! mitä kaikkea oletkaan löytänyt :)? vieraita oli eilen illalla. kokeilin grillattua halloumijuustosalaattia (myös kesäkurpitsat ja tomaatit marinoidaan ja grillataan tai pasitetaan) ja vihannespannaria. ihan yksinkertaisia tehdä, mutta tosi maukkaita oli.

    Isa: i read your message and straight away checked the time you wrote it :) but it was the baby. the floor is very old and it's pine i think. or actually now that i look at it it looks so light and hard that could it be birch? I will inspect more tomorrow :)

    mummix: tuo makuuasento ja jalka polvelle on musta aina niin huvittavaa katsottavaa. kakkua suosittelen, tekis jo mieli lisää leipoa, mutta täytynee rajottaa.

    VastaaPoista