maanantai 14. helmikuuta 2011

käsitöitä -- handicrafts











tein pitkästä aikaa karjalanpiirakoita. helpompaa ja nopeampaa oli kuin muistin. voiko olla parempaa kuin vastavalmistuneet karjalanpiirakat ja munavoi!

rasvantekoidean sain kauan aikaa sitten villakeräsen blogista. kiitos! tein yhden satsin joulun alla ja nyt muutaman lupaamilleni henkilöille. itse olen testannut joulusta asti samaa rasvaa jalkapohjiin, huuliin ja käsiin ja on ollut kyllä tosi hyvää ja riittoisaa. missäköhän myytäis tyhjiä rasvapurkkeja? ihan perusmallia. lasia, metallia tms. ei liian syviä niinkuin maustepurkit ovat. tarttisin niitä isomman satsin yhteen iltaan. nuo riikinkukkoastiat ostin joskus jemmaan stokkan habitat-osastolta. viimeksi käytin myös vanhoja kauniita kierrekantisia rasvapurkkeja.

kiitos lukijoilleni tänään ystävänpäivänä! tuntekoot jokainen itsensä rakastetuksi!


after a long pause i made karelian pies. easier and quicker than i remembered. is there anything better than just baked karelian pasty and eggbutter!

the idea to make moisturizer came long time ago from the blog called villakeränen. thank you! i made some before christmas and now again for the people i promised to make some. i've been using this since christmas for feet, lips and hands and it has been very good and lasting. do you know where do they sell some empty moisturizer jars? i would need a greater amount for an event. those peacock dishes are from the habitat department in stockmann. last time i used also some old beautiful moisturizer jars.

thank you today to all of my readers! let everybody feel themselves loved!

7 kommenttia:

  1. itse olet rakas!mahtavaa ystävänpäivää!kauniita purkkeja.

    VastaaPoista
  2. Rasva onnistui näemmä hyvin. Ja toimii :) Minullakaan ei ole kunnollisia purkkeja, vaan aika iso emalinen jonka pohjalta kaivelen.

    VastaaPoista
  3. herkullisen näköiset karjalanpiirakat. ja sulonen masukuva.

    VastaaPoista
  4. Hellä Halaus Heinille!

    VastaaPoista
  5. Mira: Kiitos! Noita purkkeja oli kiva kuvata joka suunnasta avoinna ja kiinni ja sitten tuon värisen rasvan kanssa. Mustakin kivoja.

    Minna: Toimii! Kiitos! Eikä ole kuin luonnonantimia tässä rasvassa. Ja kun vielä sanotaan että säilyy pitkään niin miksi ei taloon tervetulleeksi toivottais! Ameriikoissa varmaan olis kauppoja joista vois ostaa kaikenlaisia purkkeja ja purnukoita. Täällä en ole huomannut.

    Annakaisa: Masu on nyt pulpahtanut oikein paljon eteenpäin. Sulla varmaan sama vaihe siellä :) Enää kuusi viikkoa! Pesänrakennusvietti pahasti päällä.

    Shys: Hellä kuulostaa hyvälle!

    VastaaPoista
  6. Ei voi olla. (siis parempaa kuin piirakat ja munavoi :D)

    pitäiskhän tehdä omaa rasvaa... hmm.

    maha näyttää niin hauskalta tosta kuvakulmasta :D

    VastaaPoista
  7. sarafina: piirakoita vois syödä joka päivä, jos joku leipois. tuli vain mieleen että unelmien äiti on sellainen joka on joka päivä leiponut tai kokannut jotain tuoksuvaista kun lapsi saapuu koulusta kotiin :) pitäisköhän yrittää ;) M kysyi sen mahakuvan nähtyä että mikä tässä oikein on :D Ainutlaatuinen kuvakulma. Ainoa minulle!

    VastaaPoista