perjantai 4. helmikuuta 2011

än yy tee kohta -- ready steady soon

kohta talo räjähtää kun E:n lisäksi taloon saapuu 11 lasta viettämään D:n ja S:n synttäreitä! viime vuodesta viisastuneina mietimme ohjattua tekemistä lapsosille. kaiken täytyy olla superorganisoitua tuon joukon kanssa. tässä vähän tämän aamun tunnelmia...

soon the house will explode. 12 children will be celebrating the birthday. after the crazy experience last year we have more activities planned for the children. everything needs to be super organized with this group. here are some feelings from this morning...


laitan tähän vähän puuha ja tarjoiluideoita jos vaikka jollekin olisi iloa niistä. osa on itse keksittyjä, osa netistä tai kavereilta lainattua.

i will put some ideas here just in case somebody will benefit from them. some are my own ideas, some from the internet or from friends of mine.


namubingo. (bingoalustat voi printata dansukkerin sivuilta).

a candy bingo. (you can print the bingo boards from here).

pieni palkinto voittajalle. (peznamujuttu).

a little prize for the winner. (a pez candy thing).


kasvomaalausta. maalattavat kuviovaihtoehdot otin perhosrei'itinpaketista, jonka ostin vähän aikaa sitten.

face painting. i took the shape possibilities from a butterfly hole punch package that i recently bought.


lakurakentelua. halvan täytelakupusseja menee pari kolme. lapset saavat seisoa keittiön pöydän ympärillä ja rakentaa mitä haluavat. coctailtikuista ja puoliksi leikatuista lakunpätkistä.

building something out of liquorice. you will need about three bags of halva filled liquorice. children will stand around the kitchen table and build what ever they want to. out of the half cut liquorice pieces and cocktail sticks.



ongintaa. mister M kuulemma laittaa tämän päähän kun vetää toiminnon.

fishing. mister M told me he is going to wear this hat while leading the game.

onginnasta voi tulla vaikka apina. tai villasukka.

you might catch a monkey head or a woolen sock.


lopuksi kuitenkin namupussi. laitoin mm. kinderyllätysmunat noihin.

but after all a candy bag. i put for example kinder eggs to those.


teeman mukaisesti merirosvolaivoja suolaisen ruuan kanssa.

some pirate boats with the salty foods.


lidln vaniljatuuteista saa ihan kivoja koristelemalla niitä vähän itse.

the lidl vanilla ice cream cones turned out quite nice by decorating them a little.


kerrankin sängyt pedattuina!

for once the beds are made!



synttäripöydän lähellä makkarissa odottavat valmiina roskapussi ja makean kattauksen jutut. vähän liian järjestelmällistä, mutta luulempa että tarpeen! kakku ja jätskit tarjoillaan noiden kanssa.

near the birthday table in our bedroom we have a rubbish bag ready and all the sweet things. a little too organized but i have a feeling it will be a good thing! the cake and ice cream will be served with these.






6 kommenttia:

  1. Kyllä olet ihanasti järjestellyt juhlia.Ohjelmaa pitää olla jos lapsia 12.
    Lapset varmaan nauttivat ja synttärisankarit ovat onnellisia.Terveisin BG

    VastaaPoista
  2. Wau, mitkä järjestelyt. WAU!

    VastaaPoista
  3. ihan mielettömän hienoilta synttäreiltä vaikuttaa! ja kiitti kun esittelit valmisteluja; tuli paljon hyviä ideoita. toivottavasti kemut onnistu hyvin!

    VastaaPoista
  4. kiitos kiitos Heini!
    meillä on ens viikon perjantaina merirosvojuhlat!
    (meillä on myös aarteenetsintä ja kanuunankuulaheitto ainakin ehkä)
    laku juttu oli tosi hyvä ja lidl jätskituutit. voitko laittaa mulle paikan mistä printtasit noi pääkallot?

    VastaaPoista
  5. tahtoo heti kuulla miten meni...toivottavasti bingo oli yhtä hitti kuin meillä!soitellaan!me muuten saatiin taas yksi askel eteenpäin "projektissa"!m

    VastaaPoista
  6. BG: Joo, pienenä meni kivasti ihan vaan leikkiessä ja paria ilmapalloa ihmetellessä. Nyt isolla porukalla pakko olla aika monta ohjelmanumeroa. Viime vuonna oli vain yksi ja meno oli paljon villimpää.

    Kate: Järjestely oli ihan kivaakin musta. Tykkään näperrellä ja laittaa valmiiksi. Aika yksinkertaisia juttuja ja edullisia kaikki. Tiimarissa on tylsää se kun kaikki synttärikamat on kalliita tai ainakin jos vieraita on yli 8. Pakkaukset yleensä 8 vieraalle. Itse voi piirtää tai printata ja koristella yhtä lailla ja kivemminkin.

    sarafiina: hienoa hienoa. noitahan voi varioida ja käyttää muutakin kuin merirosvoteemaa. tai ehkä teidän tytsyt tykkää siitä teemasta ;)

    shys: kanuunankuulaheitto? pääkallonkuvat jätskeissä on samat kuin kuvat pilleissä paitsi leikkasin ne pyöreiksi. niitä on kans siellä dansukkerin sivuilla merirosvojuhlien yhteydessä. kakku oli banana breadmäinen, tomusokeria ja valkosuklaasydämiä päällä. eipä sitä paljon mennyt, vaikka oli tuttu maku monille. jätski taitaa usein viedä voiton.

    m: onnenaskeleita! hyvin tosiaan meni kuten juttelimme. nuo 4 aktiviteettia oli just sopiva kahden tunnin juhliin. bingo, lakut, onginta ja kasvo/käsimaalaus. kaikki oli hittejä paitsi maalauksia ihan kaikki ei halunnut tai kerinnyt hakemaan kun oli niin kiva vähän leikkiäkin toisten leluilla. lakuista monet teki tosi hienoja juttuja. kolmiulotteisia. jännä oli nähdä mitä he keksi.

    VastaaPoista