sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

kuulumisia -- greetings

no nyt meillä sairastetaan. D:lla ja S:lla on ollut kova kuume pari päivää. harmi kun kärsivät ja heiltä jäi yhdet odotetut synttärit väliin. ja minulta ja mieheltäni eiliset treffit. mutta saipahan M olla treffeillä ystävänsä kanssa minun sijaan. lääkintää, rapsuttelua, lueskelua, nokosia ja pökertyväistä oloa olen täällä harrastanut.

now they've been sick. D and S have had a very high fever for couple of days. it's sad that they need to suffer and they missed a long waited-for birthday party. yesterday M and i missed our date evening. but at least M had a chance to do the same with his friend. giving medicine, pampering, reading, taking naps here and there and tiring hanging around have been my hobby here.


sairaalakassi on pakattu melkein valmiiksi. tuohon lontoon tuliaispussukkaan laitoin makeisia. jyväpussi on, kotiinlähtövaatteet minulle ja vauvalle on, pattereita kameraan on... M pakkasi oman laukkunsa. toivomme perhehuonetta niin saamme molemmat heti "kiinnittyä" lapseemme.

the hospital bag is almost ready. this tiny bag M brought from london got some candies in it. there is a heatable grain bag, there are leaving the hospital clothes for me and the baby, there are extra batteries for the camera... M packed his own bag. we wish for getting a family room so we both will straight away have a chance to "attach" to our child.


ajatukset ovat olleet ensi kesässäkin jo. ei suuria suunnitelmia meillä tälle kesälle ole, mutta ainakin turun kesäteatterissa voisi käydä katsomassa risto räppääjää! ja piipahtaa kuralan kylämäellä, missä emme vielä koskaan ole käyneet. kiva paikka?

my thoughts have already been in the next summer. of course we don't have big plans for this summer but at least we could go to the summer theatre in turku and see risto räppääjä! (S and D love it). and to drop by kuralan kylämäki where we've never been before. a nice place?

5 kommenttia:

  1. kuralan kylämäki on kiva. siellä on elukoita ja vanhaa miljöötä. mun mielestä kannattaa tarkistaa ohjelmatarjontaa etukäteen ja mennä sellaiseen aikaan, kun siellä on jotain toimintaa.

    VastaaPoista
  2. Täytyykin ottaa selvää milloin toimintaa. Viime kesän aktiviteetit ainakin näytti tosi kivoille. Muistan ne jossain nähneeni.

    VastaaPoista
  3. on kiva. Uhkailivat tosin rakentaa pelloille pientaloja (ehkä ei vielä ens kesänä). Mutta jos on auto, niin tässä lähitienoilla on muitakin kotieläinpihoja ja nautelan koski (liedossa?) on aika hieno paikka!

    VastaaPoista
  4. tutkitaampa koskiasiaa kans. kuulostaa ihanalle!

    VastaaPoista
  5. mä olin vähän pettynyt kylämäkeen. jotenkin tuntui, että opasteet olivat ihan olemattomat ja vaan haahuiltiin ympäriinsä. miljöö kaunis mutta ehkä hain jotain lisää?

    tsemppiä sairaalareissuun :)!

    VastaaPoista