maanantai 28. maaliskuuta 2011

tervetuloa vauvalaan! -- welcome to the babyland

meille syntyi torstain ja perjantain välisenä yönä pikku peikkotukka, suloinen poikavauva. synnytys meni onneksi hyvin ja ripeästi ja sain voimia siihen, vaikka olin kipeänä. sairaalasta lähdimme kotiin eilen. ei siellä kyllä lepoa saa. muiden vauvojen itkut, ihmisten äänet, levoton tunnelma jopa omassa huoneessa verrattuna kodin rauhaan (jälkikäteen eron huomaa), hoitajien kanssa kohtaamisia vähän väliä... kyllä te tiedätte. ja alun jatkuva imettäminen. nyt on ihana olla kotona.

we got a little troll-hair, a cute baby boy during the thursday and friday night. the delivery luckily went well and quickly and i got strength for it although i was sick. we left the hospital yesterday. you do not get very much rest there. other babies' cries, peoples noises, restless atmosphere even in your private room compared to the peace of home (afterwards you notice the difference), meeting the nurses constantly... you know how it is. and the constant nursing. now it's wonderful to be at home.


juon kuin hullu. linnottaudun yöajoiksi meidän makkariin. vauva nukkuu parivuoteessa kanssani. mieheni paikka on nyt E:n huoneessa, muutaman oven takana rauhassa. pääasia että kaikki saavat lepoa.

i drink like crazy. i have the night baby land in our bedroom. the baby sleeps with me in our big bed. my husband has his place now in E's room, behind a couple of doors in peace. the main point is that everybody will get some rest.


pelastusrenkaani...
my life ring...


lastemme viestejä vauvalle ja ukin ruusut.
lots of messages to the baby from our children and ukki's roses.

niin, saanko esitellä, william on hänen nimensä. (lausuttaessa kuuluu siis yksi l-kirjain).
so, may i introduce, william is his name.


tuikeonni isoveljien silmissä on niin ilahduttava asia valvomisen keskellä. jännitin vähän kuinka kukin tulisi suhtautumaan.

sparkle-happiness in the eyes of the big brothers is such a joyful thing while staying up day and night. i wasn't sure how each one of them would react.


kiitos niinalle, mummille ja ukille avusta!
thanks to niina, mummi and ukki for your help!


S aikoo opettaa vauvalle: "sano lukka, sano bukka, sano kipper, sano rukka, sano biff, sano chip..."
S is going to teach the baby: "say lukka, say bukka, say kipper, say rukka, say biff, say chip..."


tänään luukusta kolahti jotakin mikä osui kyllä sopivaan aikaan. etsin juuri villasukkia itselleni. vauvallekin juuri sopivasti, vaikka hän tulikin viikon etuajassa. nämä ihanuudet teki uusi blogiystävä, mäkitupa-blogin anna. ihan vain jämälangoista! huomaa yksityiskohta vauvan toisen sukan kärjessä.

today something fell from the mail box just in the right time. i thought about finding some woolen socks for me. also for the baby in the right time even if he came a week early. these lovelies were made by a new blog friend, mäkitupa blog's anna. out of leftover yarn! notice the detail in the other baby sock.


kiitos anna! niin kauniit!
thank you anna! so beautiful!


E. iloinen, mutta pohdiskelevainen ja tutkailevainen. kun vauva itkee E menee omaan huoneeseensa. hänestä on jotenkin vaikea kuunnella pikkuihmisen suruitkua. lähtee huonetta kohti jo heti kun otan vaipan esiin kylppärissä.

E. happy but many times observing and pondering face. when the baby cries E goes to his room. for him it's somehow hard to listen to it. he already leaves towards his room when i take a nappy to my hand in the shower room.


D & W.

19 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! Miten ihana pikkuinen!

    Voimia ja iloa äitiyteen! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa!! William on kaunis nimi kauniille pojalle. Hauska yhdistelmä isoveljiään on hän. Koetahan levätä siellä. Onnenhalaukset kaikille!

    VastaaPoista
  3. Onnea!Oli ihanaa nähdä veljesten onnea hehkuvat kasvot.Lepäile kunnolla Heini rakas.
    William tosi ihana nimi.Halaus kaikille sanoo BG

    VastaaPoista
  4. Oh, he is beautiful. Congratulations on your fourth little one! You are amazing.

    VastaaPoista
  5. voi pientä suloista nyyttiä! william aivan mahtava lisä veljessarjaan.huomenna nähdään!

    VastaaPoista
  6. Oi miten ihania uutisia!!! Hieman jo ihmettelinkin missä Heini mahtaa olla kun ei kuulumisia ole vähään aikaan näkynyt :)....
    Paljon onnea teille kaikille ja jaksamista myös!! Pus, Tiina

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia ja niin suloinen vauva! William on hieno nimi, on teillä vaan upea porukka kasassa :) Onnea vielä ja jaksamista!
    Haliterkuin Maiju

    VastaaPoista
  8. Onnea onnea! Suloinen pikkumies. Pidän William nimestä paljon.
    Vauvantuoksuisia kotihetkiä koko perheelle. :)

    VastaaPoista
  9. Voi miten ihana vauva! Pidän kovasti myös hänen nimestään. Ja tuo pyyheliinasta väännetty rengas... Se aristus on tuoreessa muistissa. Kestäköön se kohdallasi vain hetken!

    VastaaPoista
  10. Kiitos kaikille ihanaiset naiset <3 Lähdempä tästä nyt unille... Klo on vasta 20:50 :)

    VastaaPoista
  11. Isot onnittelut! Huomasin vasta nyt. Uumoilin kyllä jotain tällaista, kun en nähnyt päivitystä. Kauniita unia jatkossakin. Hyvä, että sukat saapuivat sopivasti.

    VastaaPoista
  12. Täällähän on KUVIA!!! Miten ihmeessä oon missannu nää postaukset?! Ja nimikin, ihana William. On se ihmeellistä, nää vauvat <3 <3

    VastaaPoista
  13. voi ihanaa ihanaa! mä en ollut edes huomannut tämmöistä kun omissa muuttokiireissä vaan pyörin. voi pikku william <3! ja mua nauratti pelastusrengas :D.

    VastaaPoista
  14. ihanaa!
    Willliam on hieno nimi!
    ihania hetkiä teille sinne!

    VastaaPoista
  15. Minäkin onnittelen sydämellisesti! William on minustakin hieno nimi - ja sopii hyvin teidän veljessarjaan. Käyn aina välillä lukemassa tätä blogiasi, jossa on aivan ihania kuvia ja oivalluksia!

    VastaaPoista
  16. Kiitos vielä kaikille. Kiva kun jaksatte kommentoida ja onnitella!

    VastaaPoista