tiistai 5. huhtikuuta 2011

kiitos -- thank you

lämmin kiitos vielä kaikille meitä tavalla tai toisella muistaneita. onnitteluista, viesteistä, kauniista kukista, maukkaista suklaista ja suklaamunista, korteista, vauvalahjoista ja isoveljien leikkitreffeistä. eilen ihan itku tuli kun matkan päästä bussilla kulkien silmälasit vedestä märkänä eräskin seisoi ovellamme tuodakseen meille illallisen: keittoa, pannaria, hilloa ja leivän.

a warm thanks to everybody who has remembered us in one or another way. wishes, messages, beautiful flowers, tasty chocolates and easter eggs, cards, baby gifts and play-dates for the big brothers. yesterday tears came when, coming by bus for far away, glasses wet from the rain, a person stood at our door to bring us a dinner: soup, pancakes, jam and bread.


isin sylissä on lämmin nukkua. tänään kävimme uudestaan kuulotestissä, jota W ei synnytyksen jälkeen läpäissyt koska korvat ilmeisesti olivat olleet liian kosteat. no niin, joko kyllästytte näihin vauvapostauksiin?

it's warm to sleep on daddy's lap. today we went again to a hearing test that W didn't pass after the delivery because his ears were too wet.

well, are you getting tired of reading baby posts? :)

3 kommenttia:

  1. ihanaa kun ihmiset muistavat ja jeesaavat silloin kun itsellä uusi tilanne tai muuten kädet täynnä työtä,auttavat suurella sydämellä ja heini sä olet itse juuri niin suurisydäminen-nyt on sun aika ottaa apu vastaan.haleja sinne eikä ollenkaan olla kyllästytty vauvajuttuihin ja varsinkin kun nyt nähdään harvemmin!

    VastaaPoista
  2. Mira: Niin, tosiaankin on ihanaa ja ihmeellistä miten ihmiset muistavat ja mitä tekevät silloin kun kädet täynnä työtä. Elo pyörii niin paljon nyt vauvan ympärillä että vauvasta juttua piisais... Odotellaan jos tulis sen lisäks muutakin blogiasiaa tässä joku päivä :)

    Isa: :)

    VastaaPoista