perjantai 15. huhtikuuta 2011

noidat -- witches

aurinko on ilahduttanut meitä. olemme ulkoilleet aika paljon, minä, E ja vauva. tänään olin myös pikatreffeillä tuossa lähellä tapaamassa ystävää, joka muutti "kauas" pois...

the sun has made us happy. we've been outside quite a lot, E, the baby and i. today i also had a fast date with a friend who moved "far" away...

vanhat perintöhuivinreuhkat on kaivettu esiin...
the old funny legacy scarves has been digged out from the cupboard...



aika hyvä noitailme :D
quite a good witch face!


liian söpö noidaksi.
too cute to be a witch.





pääsiäisruohot ovat jääneet laittamatta. kiva kun kerhossa tekivät. ja saivat ihan itse kylvää. hyvää palmusunnuntaiviikonloppua ja pääsiäisviikkoa toivon teille ja meille!

the easter grass doesn't grow in our home this time but it's nice that E had a chance to make little pots in his club. and that all the children were able to plant the seeds by themselves. a good palm sunday weekend and easter week i wish for you and us!

4 kommenttia:

  1. voi oli mukava nähdä vaikka pikaiseksi jäi, mutta kiitos kun viitsit tulla ylisöpön vauvelin kanssa kaupunkiin moikkaamaan! hauskoja noitia teillä siellä! mukavaa vikonloppua kaikille sinne!

    VastaaPoista
  2. Ihana noitavauvakuva :) Törmäillään! t. johanna

    VastaaPoista
  3. Mira: Kiitos itsellenne :)

    johanna: Tulkaahan katsomaan vauvaa jos/kun ei tässä näköjään törmäillä!

    Annakaisa: Pikku noita ei päässytkään noitahommiin tänään kun hänelle tuli nuha eilen illalla :( Taisin vilustuttaa hänet ulkoilulenkeillämme tällä viikolla. Välillä oli hällä hiki niskassa ja sitten ehkä sai kylmää päälle.

    VastaaPoista