tiistai 26. huhtikuuta 2011

suurperhe? -- a big family?

oi, tänään yllätyspostia englannista. kiitos maiju! heh, yksi suklaapupu oli jo suussani ennenkuin kuvan ehdin napsasta. kiva kun niitä oli viisi. jokaiselle suklaata syövälle perheenjäsenelle. eilen nimittäin katselin joitakin matkamahdollisuuksia ja hotelleja ja tuli ihan sellainen olo että perheessä ei saisi olla kuin kaksi lasta. tylsää. lohdutuksen toi VIISI pupua :) --mahdumme vielä johonkin maailmaan. niin, tuossa paketissa oli mm. minimiehen tennarit. tulette ne vielä varmasti näkemään...

today some surprise mail from england! thank you maiju! heh, one of the chocolate bunnies was already in my mouth before taking the picture. it was nice that there were five of them. one for each chocolate eating family member. yesterday i looked at some hotel and flight possibilities and felt like a family shouldn't have more than two kids. sad. FIVE bunnies brought the comfort :) --we will still fit to some worlds. so in the package there were shoes for a mini-man. you will see them one day here.


vauva on tänään kuukauden vanha ja painaa jo melkein viisi kiloa. syntymäpaino oli 3260. hänellä luultavasti on se refluksitauti, mistä neuvolassa keskustelimme tänään. nukkuu öisin pääasiassa turvakaukalossa tai sitterissä eli melko pystyasennossa. ilmavaivojakin on, etenkin aamuyöstä. skotlannin nummien lintsille kiitokset ihmevedestä :) juuri M haki sen postista. katsotaan auttaako.

the baby is one month old today and weighs already almost five kilograms. the birth weight was 3260. he most likely has the reflux disease. we discussed about it today at neuvola (1 month check up). he mainly sleeps in a baby chair or in a car seat during the night so he is in upright position. he also has stomach problems that are the worst in the early morning. thanks to the scotland field's lintsi for the miracle water :) M just got it from the post office. let's see if it will help.


4 kommenttia:

  1. ihanan paketin maiju lähettänyt!terkkuja!

    VastaaPoista
  2. Kurkkaappa sellainen kuin booking.com, siellä voi valita vaihtoehdon matkustan ryhmän/lasten kanssa. Huoneita isommallekin porukalle! En ole katsonut mitä tarjoaa Suomessa, mutta ulkomailta ainakin tuntuu löytyvän hyvin huoneita isommallekin porukalle :) Hyviä vointeja koko porukalle! -Aurora

    VastaaPoista
  3. Hyvä, että paketti tuli perille, vaikka eipä pupuset ehtineet pääsiäiseksi. Niinpä kyllä vähän uumoilinkin. Yritin etsiä sulle noiden kuivattujen kirsikoiden tilalle saman brändin mangoja, mutta ei juuri silloin ollut kaupassa. Ne on tosi hyviä, kirsikat ei ollenkaan vedä vertoja. Mutta saat sitten joskus myöhemmin :)

    Ton matkahomman allekirjoitan täysin. Tuntuu välillä, että kohde täytyy valita sen mukaan mistä sattuu tarpeeksi isoja huoneita löytymään, jos löytyy ollenkaan.

    Miralle myös terkkuja :)

    Maiju

    VastaaPoista
  4. Mira: Vanhanaikainen posti on kyllä nykyään todellinen yllätys ja niin niin kiva saada. Ja varsinkin tuollainen paketti...

    Aurora: Jee, nyt kommentoit :) Täytyypi kurkata. Itseasiassa voi olla että sieltäkin jotain katsoin, mutta kohde oli hankalampi: Visby. Siis me ei olla menossa minnekään :), kunhan aina katselen et mitä kustantaisi ja sitten mietin mitä kaikkea, esim. kuinka monta polkupyörää sillä rahalla saisimme. Viikon ilottelulla. Siis en millään osaa laittaa rahaa matkoihin enää nykyään vaikka vähänniinkuin haluaisinkin. Onneksi tuli nuorempana koluttua maailmaa. Meidän matkat taitaa suuntautua aina vaan sinne samaan Kaliforniaan. Suvun pariin. Muutakin olis kyllä kiva nähdä. Tosin ei hullumpi paikka lomailla tuo Kalifornia! Ja saan olla kiitollinen että ylipäänsä on mahdollisuuksia matkustaa.

    Maiju: Joo, ei ollenkaan väliä milloin saapui. Yhtä iso ilo! Kirsikoita napsin tänään puistossa :) Oli hyviä. Aivan, yleensä sitä haluais kuitenkin valita sen kohteen... eikä sitä missä isoja huoneita ja niitä vapaana. Mun kiinnostuksen kohteet näyttää olevan hieman hankalia.

    VastaaPoista