perjantai 25. marraskuuta 2011

häämatkalle -- to a wedding "trip"

kohta me täällä syömme kiitospäivän illallisen, hieman myöhässä, juhla oli eilen. M osti amerikkakaupasta tällaista "stuffingia", jota teemme yleensä aina erikseen kun kalkkunaa meillä ei ole eikä sen sisään siis sitä tungeta.

tässä E on leipomassa kanssani sweet potato pieta, jonka syömme vaniljajätskin kanssa. taikinan päälle tuleva täyte maistuu piparkkakkumaiselle. namia.


pienin on jo kahdeksan kuukautta vanha! tänään. on iloinen veijari, konttaa, seitsemäs hammas juuri puhkesi. parkulainen on tällä hetkellä aika kovassa yskässä.

"rakkaudesta suomalaisiin naisiin". heh, sopii hyvin, sattumalta nappasin tuon kassin rattaidenaluskassiksi kun suuntaamme tänään mieheni kanssa hääpäivän viettoon (joka oli n. kk sitten). mieheni ei tästä tiedä mitään, salaisuus pysyi, ainakin melkein :). palaamme kotiin huomenna. tätä retkeä ei estä mikään! muu kuin viimeksi keuhkokuume. vaikka yhdellä on pippelissä tulehdusta ja minä olen vuorostani kipeänä.

pientä hemmottelua lastenvahdille <3. puhtaiden lakanoiden päällä. siihen vois vielä laittaa jonkun dvd:n, mutta saa itse valita :).

6 kommenttia:

  1. oi ihanuus. lapsenvahdilla on teillä hyvät oltavat!

    VastaaPoista
  2. Heli: Joo mutta hei, taitaa olla ihan eka kerta kun lapsenvahti on ihan yötäkin ellei lasketa synnyttämisaikoja. Hemmottelu vaan tuli tällä kertaa niin luonnostaan. Vapaaehtoinen lapsenvahti on ihanuus ja toivoin että hänkin nauttisi omalta osaltaan täällä olostaan. Hyvin oli mennytkin kaikki ja me palasimme kotiin virkistäytyneinä vaikka kurkkuni vielä kipeä onkin. Oli kyllä ihan mahtava retki, kertoilen lisää kun ehdin.

    VastaaPoista
  3. ihanaa kun vihdoin pääsitte häämatkallenne;) harmi että sairastelua siellä...terveisin kurkkukipulainen

    VastaaPoista
  4. Mira: joo, toivottavasti olemmekin sitten terveinä koko joulu ja tammikuun ;) voimia sulle!

    VastaaPoista
  5. Toivottavasti retkenne oli ihana!

    VastaaPoista
  6. rva Reipas: Se oli, juuri sitä mitä nyt kaipasimme. Loikoilua, saunomista, juttelemista, läheisyyttä, lepoa, aamupalaa...

    VastaaPoista